Accesorii tuning fara probleme cu garantia??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu pierzi nici o garantie decat daca esti destul de idiot incat sa-l enervezi pe cel care iti preia masina la receptie sau sa te certi cu mecanicu'. Eu mereu ma duceam cu 500-1000km depasiti peste termenul ala (15000, 30000 s.a.m.d.).
    In schimb am asistat o data la o scena. Eram la receptie sa-mi ridic masina si un nene care nu prea intelegea de ce trebuie sa plateasca 350 ron revizia la 15000km daca masina lui e in garantie, plus de asta nu avea programare si tot comenta ca daca vine peste o sapt cand il programase el deja mai facea 1500km (cu toate ca acum avea vreo 17000) si tot el era cu gura mare. Dupa vreo 10 min de rabdare si de vorbit frumos receptionerul s-a enervat si i-a scos masina din garantie.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

are dreptate vitriol, la mine s-au uitat urat la toba, la cum se auzea dar nu la revizie ci la itp si totusi a trecut peste, la revizii nu a zis nimeni nimic...deci stai linistit.

Comment

eu am mers si fara intermediara,si cu ea chipuita,alte jante,alta suspensie...alte faruri alte stopuri,nu au zis nimic...dar dai si tu dreptu la baieti acolo ) ca sa te tina minte...eu tot acolo merg si fac reviziile...oameni civilizati,si eu m-am certat cu unii nu au vrut sa imi schimbe rulmentul din cauza jantelor..si am mers altundeva...si de atunci nu am mai mers la aia...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

asta cu viteza e cea mai tare...cum sa pierzi garantia daca mergi tu cu 200 si nu cu 140 crezi ca te interogheaza aia acolo???? nu se pierde asa usor decat daca umbli la sigiliile puse din fabrica pe unele suruburii de la motor sau cutie

Comment

ei zic ca pierzi garantia din orice..ca iti schimbi casetofonu,ba ca schimbi farurile,etc...alea le vezi atunci pe loc daca pierzi garantie sau ceva)oricum mi se pare o prostie sa ti se ia garantia pe parte electrica daca iti pui un casetofon..sa bage si ei sony pe toate si nu cre'ca ar m-ai schimba cineva casetofonu...
            Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

ei baga un amarat de casetofon cu casete sau cu cedeu ...chiar...m-ai se gasesc casete??))
              Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

Originally posted by online24hh View Post
                Am un logan benzina. De curand l-am tunat cu niste faruri, triple, Audio si alte chestiii. Acum problema ... Pierd garantia daca ma duc la revizie cu ea tunata ??? Sau treb sa dau jos tot dupa ea.
                sincer!! Eu cred ca Spaga inca se primeste ;)) asa ca....Stai calm

Comment

Stai linistit ca nu pierzi garantia pentru asa ceva eu m-am dus cu a mea de ceva vreme si n-am pierdut nimic...
                  sigpic

Comment

Daca schimbi casetofonul, in cel mai rau caz pierzi garantia pe partea electrica sau daca intervii asupra evacuarii pierzi garantia pe tobe ,s.A.M.D. In nici un caz nu pierzi garantia totala decit daca umbli unde are sigilii.

Comment

@online24hh
                      stai linistit pierzi doar daca ai probleme si tre sa repari .Altfel nu se leaga aia de tine ;)
                      ca si eu am fost in aceeasi situatie ...;)

Comment

Sa zicem ca iti triple pe spate de tunning. Si sa stricat una - dacia nu iti asigura garantia pt ele logic.. Desi parca am vazut ca au si ei elemente de tuning.
                        sar in sus baietii de la daica dacaai probleme de latunning adica ai pus sa zicem becuri mai puternice si sa ars circuitul electric de la faruri. Dar nu vad de ce sa pierzi garantia altfel daca ceea ce pui respecta parametri normaili de functionare. Cu ce deteriorezi masina daca pui faruri mai smechere si cu becuri de aceeasi putere. .Poate daca ii superi cu altceva, sau nu le place fata ta (vorba de cartier)
                        1.5 dc

Comment

Originally posted by online24hh View Post
                          pai in talon zice viteza max care o poate atinge in general un logan 1.4. Daca prinzi mai mult treaba mea zic eu Ori cum kilometrajele sunt cam de kkt ca au erori cam mari de la masina la masina
                          in carte scrie viteza maxima care a fost testata mashina...Pana acolo e ok..De acolo inainte pe riscu` tau!
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu! In manual scrie viteza maxima atinsa in conditii normale.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu zic ca depinde de cum te comporti

Comment

Originally posted by dan.Gutu View Post
                                Parca am citit undeva ca varfurile de viteza sunt memorate in computer,nu stiu sigur.
                                De pierdut garantia sigur nu pt viteza excesiva...Cat despre memorarea vitezei de calculator nush dak si la voi e la fel sau dak a ti incercat;
                                La mine dak ti butonu de reglat ceasu/resestat km inainte de pune contactu si ne eliberand ul nici dupa ce ai pus contactu dupa u timp apare un submeniu si incep acele sa o ia razna si atunci acele arata viteza si turatia maxima cu care a mers masina
                                Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google