Accesorii tuning fara probleme cu garantia??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acela este meniul de diagnoza a tabloului de bord.... In nici un caz nu o iau razna acele . Si nici nu arata turatia/viteza maxima cu care a mers.
    GL-22-TOF

Comment

Daca chipuiesti masina...in ce categorie se incadreaza pierderea garantiei? garantia pe motor or wtf?

Comment

da . pai nu e normal ? motorul a fost gandit / testat asa cum este, schimband cip ul, duci la alte modificari la motor *pentru a atinge performanta cipului aluia. si chiar m-i se pare normal sa se piarda garantia in cazul ala ;)
        sigpicSa traiasca urile , si

Comment

baieti va spun eu ca vad pe tester daca forjezi masina eu m-am dus cu ea ca mi se aprindea dim martorul de la abs(nu am stiut ca daca te dai cu frana de mana da eroare la abs si se aprinde)innainte sa ajung cu ea am omorat-o,si acolo surpriza si-au dat seama ca m-am dat cu frana de mana si au vazut si ca am coxat masina,ptr ca debitul la injectoare era mai mare cu nu stiu cat sau ceva de genul
          si sfatul pr de acolo a fost ca atunci cand ma mai duc cu masina sa nu o coxez cu cel putin 100 km innainte ca at nu vad nimic
          asa ca bafta

Comment

salut..sunt nou pe aici si nu stiu cui sa ma adresez..am un logan de 7 luni...si e inca in garantie..si vreu sa-mi schimb boxele si casetofonbul pe ea dar fara sa-mi pierd garantia..ce sa fac???si cat m-ar costa??? va multumesc anticipat!

Comment

pai, trebuie sa iei totul de la ei. Adica dai vreo 6 mil pe cas, si vreo 5 pe difuzoare si 1 mil pe montaj. calculeaza si tu.
              Crede-ma ca nu se merita.

Comment

Eu mi am montat MP3 player si schimbat 4 difuzoare si nu am pierdut garantia.

Comment

nu pierzi nici o garantie si eu ma schimbat la logan cd playerul+statie woofer si nu a fost nici o problema..mergi linistit
                  http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

baietzi .....si eu sunt nou aici dar sincer nu stiu ce sa zic ......
                    cred ca singura posiilitate de a afla adevarul e sa mergeti la ei si sa le spune-ti absolut tot din ceea ce vreti sa schimbati si sa va spun dak ii ok sau nu
                    eu sincer ....mi-as schimba evacuarea
                    sa pun una sport (dar plecand de la motor adika toata )dar cand am auzit ca imi vor taia garantzia parca m-am razganditi
                    o sa incer sa pun doar ultimul metru de evacuare (doar pt sunet )
                    iar cu sistemul audio ....nu stiu
                    sunt nebun dupa el dar iar apar probleme
                    offffff

intr-un fel ii bine ca ii noua si nu o sa ai treaba cu ea cativa ani
                    si in alt fel ii naspa rau (pt cei pasionati de tuning )
                    imi dau lacrimile (((((((((((((((((((((((((((

Originally posted by Norby89 View Post
                    Stai linistit ca nu pierzi garantia pentru asa ceva eu m-am dus cu a mea de ceva vreme si n-am pierdut nimic...

salll
                    norby89
                    vadca esti din arad ca si mn
                    totusi ala ii loganul tau ii doar o intrbare asa
                    da-mi un id-u de mas t rog
                    vreau sa vb cu tine
                    Last edited by bubii; 11 February 2010, 01:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dar bai baieti oricum garantia comerciala a masinii este specificata pe componente si subansamble si se leaga de acel lucru in momentul in care reclami o defectiune la acele componente. Cel putin asa am mai aflat si eu de pe la baietii din reprezentante.
                      sigpic___________

Comment

eu am montat mp3 , boxe si subwoofer si cand am fost la reprezentanta nu au spus nimic ...

Comment

Pentru revizii la service-uri particulare se pierde garantia ?

salut,
                          in cartea de service am si revizii de la un service (mare) dar care nu este autorizat DACIA. Masina nu are decat o problema minora la butucul de la portbagaj.
                          Ar fi normal sa pierd garantia totala a masinii ?
                          Merci pt evetnuale raspunsuri
                          Sa luptam impreuna pentru disparitia ciubucarilor care fac meseria de mecanic auto de ras !

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google