e cineva cu motorul asta pe break?cum merge?ceva pareri?stiu ca e limitata caroseria la 5 locuri si ca nu are servo dar in rest?
Motor 1.4 Pe Mcv
Collapse
X
-
N-am, dar am mers.
E slaba/submotorizata chiar si goala.
Daca mai ai si doua persoane si ceva bagaje te deplasezi si cam atat, pentru depasiri tre' sa utilizezi toata plaja de turatii (3500-5500).
Transmisia/rapoartele nu ajuta deloc motorul, iar motorul e prea slab pt aprope 1300 kg.
Daca e musai benzinar, 1.6 mpi mult mai bine.
-
eu am un logan berlina cu motorizarea de 1.4 si vreau sa-ti zic ca nu sunt un concursionist sau un conducator sport al masinilor dar 1.4 si pentru berlina este destul de lenes. acum imi pare rau ca nu am luat cu motor de 1.6 care consuma la fel ca cel de 1.4. sfatul meu este sa-ti iei cu motor de 1.6 GPLLast edited by Seba; 13 October 2009, 13:26.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostDar la un MCV este cam ilogic sa il cumperi cu motor de 1,4!
Nu e singurul emceveu 1.4 care l-am vazut afara, doar ca numai langa asta am putut sa opresc si sa-i trag o poza. Oare cum se descurca aia cu asa ceva?Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment