Motor 1.4 Pe Mcv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor 1.4 Pe Mcv

e cineva cu motorul asta pe break?cum merge?ceva pareri?stiu ca e limitata caroseria la 5 locuri si ca nu are servo dar in rest?

N-am, dar am mers.
    E slaba/submotorizata chiar si goala.
    Daca mai ai si doua persoane si ceva bagaje te deplasezi si cam atat, pentru depasiri tre' sa utilizezi toata plaja de turatii (3500-5500).
    Transmisia/rapoartele nu ajuta deloc motorul, iar motorul e prea slab pt aprope 1300 kg.
    Daca e musai benzinar, 1.6 mpi mult mai bine.

Comment

eu am un logan berlina cu motorizarea de 1.4 si vreau sa-ti zic ca nu sunt un concursionist sau un conducator sport al masinilor dar 1.4 si pentru berlina este destul de lenes. acum imi pare rau ca nu am luat cu motor de 1.6 care consuma la fel ca cel de 1.4. sfatul meu este sa-ti iei cu motor de 1.6 GPL
      Last edited by Seba; 13 October 2009, 13:26.

Comment

Deci fara suparare,dar nu as putea sa iau un MCV cu motor de 1.4 niciodata.A mea e berlina tot 1.4 si nu prea sunt multumit de motor in sensul ca e putin mai lenes.

Comment

Eu unu zic ca ar trebui scoasa optiunea de a baga 1.4 pe mcv ...doar daca ar baga 1.4 16v ceea ce sigur nu vor face

Comment

sunt destui care au asa ceva dar...nu sunt pe aici,in rest noi care avem 1.4 pe berlina si cu o gama asa variata de alte motorizari peste performantele lui 1.4 e normal sa nu concepem 1.4 pe break dar eu zic ca merge depinde la ce il folosesti,pacat ca nu e nimeni aici propietar cu asa ceva

Comment

chiar ieri am vazut unul prin bucuresti,nu mai vazusem si m-am mirat...ma gandeam,daca eu ma cam plang care am berlina,dar asta .....m-am simtit mai bine ca e unu mai tepuit...in schimb pe van am vazut destule

Comment

Eu am vazut un MCV 1,4 MPI si avea si 7 locuri!

Comment

ce e asa ciudat ...la export echiparea laureate are inclus motoru de 1.4...

Comment

Dar la un MCV este cam ilogic sa il cumperi cu motor de 1,4!

Comment

da tu crezi ca toata lumea face curse cu el..... un om la varsta de 45-50 de ani ... care isi ia cu el "babuta" si pleaca la un gratarel la padure impreuna cu copilu si nora ii mai trebuie lui altceva?

Comment

Mai ales daca nu faci multi km este rentabil pana la urma fiecare face cum crede ca este bine pentru el!

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                          Eu am vazut un MCV 1,4 MPI si avea si 7 locuri!
                          Eu zic ca ai vazut gresit, nu se comercializeaza asa ceva.
                          Sau poate a adaptat proprietarul un al 3 lea rand de scaune.

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                            Dar la un MCV este cam ilogic sa il cumperi cu motor de 1,4!
                            Ilogici rau de tot nemtzalaii astia...
                            Nu e singurul emceveu 1.4 care l-am vazut afara, doar ca numai langa asta am putut sa opresc si sa-i trag o poza. Oare cum se descurca aia cu asa ceva?
                            Attached Files
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cezar sa sti ca si eu cred acelasi lucru ca si tine ca avea ceva adaptar la interior!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google