Motor 1.4 Pe Mcv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avand in vedere ca e varianta mai cheala decat ambiance-ul de la noi, si mcv-ul are si alta cutie din cate stiu, nu cred ca e foarte departe de o berlina (mai ales un laureate sau una mai dotata) de la noi.

Probleme in schimb are cand o incarca mai mult.....atunci chiar o sa aiba niste reprize demne de o dacie 1310.
    Last edited by bossake; 28 December 2009, 22:15. Reason: edit
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Originally posted by Loganu View Post
      da tu crezi ca toata lumea face curse cu el..... un om la varsta de 45-50 de ani ... care isi ia cu el "babuta" si pleaca la un gratarel la padure impreuna cu copilu si nora ii mai trebuie lui altceva?
      Ai dreptate, si sunt destui care n-au nevoie de vreun propulsor potent (cat inseamna potent un dci 85 cp sau 1.6 16V benzina), plus ca fata de un dci de 70 cp nu e mai handicapat, doar ca pierde la consum (dar daca omu de 50 ani face numa 10-15000 km/an, poate si-a facut chiar si un calcul de rentabilitate).

Comment

Originally posted by Cezar View Post
        Eu zic ca ai vazut gresit, nu se comercializeaza asa ceva.
        Sau poate a adaptat proprietarul un al 3 lea rand de scaune.
        Confirm Cezar. Vazut-am acum 5 zile un MCV 1.4 MPI cu 7 locuri (da, sapte locuri), albastru mineral 1.4 MPI in Zalau cu numere de Romania, o fi cumva vreo versiune de export? Probabil pentru Ungaria. M-am mirat sa vad MCV cu 7 locuri si totusi 1.4 MPI, eu stiind ca asa ceva nu exista la noi.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

or fi pus aia scaune separat, dar in talon tot 5 locuri are scris. din cate stiu, nici in afara nu se vinde combinatia 1.4mpi/7locuri...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Era 1.4 remapat, schimbat toba si filtrul aer. Deci ii ia ameteala pe pasageri la acceleratie puternica.....
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nu stiu de ce pare atat de incredibila varinata mcv 1.4 7 locuri.....
              am amic care are van de 1.4 si il incarca pana la refuz cu usi din lemn masiv....+ si pe portbagaj....si vine din bucuresti cu ele...deci....nu va mai mirati atat ca si 1.4 isi face treaba..cu consum marit si forje...dar merge.

ps: vreo 20 usi lemn = 600 kg
              si inca mai puneti si soferul si pasagerul si inca o usa metalica pe portbagaj sau inca 3-4 de lemn.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

tu nu vrei sa intelegi? du-te pe site la dacia, sau la orice dealer si zi-i ca vrei mcv 1.4 cu 7 locuri, sa vezi ca nu-ti aduce...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nemernicii. Sa nu puna ei asa minunatie de motor si pe MCV.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

N-am niciun motiv sa va mint, avea si suporturile de pahare pe lateral pentru pasagerii ultimelor locuri si geamurile cu deschidere din interior. Si totusi, pe spate scria 1.4 MPI, nu stiu ce sa cred. Repet am vazut-o parcata in Zalau, p-acolo lumea are obiceiul de a-si lua masini din Ungaria.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

si eu stiu ca 1.4 pe mcv are doar 5 locuri din considerente de...pute.re motor 7 locuri avand 1,6 si 1,5

Comment

Eu cred ca de fapt masina era 1.6 16v, dar a schimbat proprietarul sigla, a pus 1.4 MPI ca sa le rada in nas celor cu 1.6 MPI si dci 85 cp in timp ce ii depaseste.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                          Nemernicii. Sa nu puna ei asa minunatie de motor si pe MCV.
                          vorba aia, f@#$-i in c#$ de neseriosi!...astia au vrut sa saboteze emceveu sa nu meraga si el 2 foi pe autostrada...

Originally posted by vitriol View Post
                          Eu cred ca de fapt masina era 1.6 16v, dar a schimbat proprietarul sigla, a pus 1.4 MPI ca sa le rada in nas celor cu 1.6 MPI si dci 85 cp in timp ce ii depaseste.
                          da, clar, de-a drecu' a facut-o, ca sa ii saboteze pe astia de la dacia...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google