If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Turatie Instabila, La accelerare Usoara Da In Nas...
Din cate stiu eu, filtru de benzina este unul singur, este incapsulat in pompa de benzina, care se afla in interiorul rezervorului, imersata in benzina (benzina are rolul de a raci motorasul pompei). Se schimba cu totul (pompa+filtru) la fiecare 120.000 km.
Baiul nu cred sa fie de aici.
Toate cele bune...
Am fost din nou la service si mi s-au schimbat bujiile cu un electrod cu unele cu 2 electrozi si surpriza , masina merge perfect. Deci nu stiu ce sa mai cred, deocamdata merge cand mai face figuri o iau la ciocane .
si eu patesc la fel,in sensul ca daca accelerez usor in treptele 2-3 pe la 2000 de ture incepe sa balbaie cam urat (se zdruncina toata masina),am doua randuri de bujii (unele cu un electrod si altele cu 2 electrozi) si le-am schimbat cand pe cele cu unul,cand pe cele cu 2 electrozi si la fel face.cred k maine iau un rand de ngk-uri ca-s destul de ieftine sa vad daca mai face.eu am si gpl pe masina,dar face la fel si pe benzina si pe gpl. @ionutz.nit,ce marca de bujii ti-ai pus pe masina?eu cele cu 2 electrozi sunt renault,iar cele cu 1 electrod sunt equiem.
rezolvat problema cu balbaielile de la motor in treptele 2-3 intre 2000-2500 turatii.s-a repus softul original al masinii si s-a rezolvat totul.acum merge foarte bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment