1.4 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aici as putea sa te contrazic (ilogic). La liniute nu tine tot de puterea motorului, tine foarte mult si de cutia de viteze, asa ca poate unul cu cai multi sa aibe o cutie mai "lenesa" pt scaderea consumului si unul cu cai mai putini o cutie "scurta" care il avantajeaza mult.
    Ex. daca ai gasi o cutie scurta pt logan sa o pui pe un motor de 1.4 in teorie ai putea sa-l faci lejer pe cel de 1.6 (chiar si cu cip)
    L.E. Loganul de 1.4 este foarte deavantajat de cutia de viteze care dupa parerea mea este foarte lunga, facuta sa scoata un consum mic, mult mai buna mi s-a parut etajarea cutiei de la solenza.
    Last edited by Miky 48; 6 June 2007, 21:13.

Comment

• problema e ca conform manualului pe care l-am descarcat de pe site se pare ca ambele motoare au aceasi cutie,cel putin cilindrul si rapoartele vitezelor sunt la fel.

Comment

• Confirm ca 1,4 si 1,6 au aceeasi cutie de viteze.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• 1,4 si 1,6 nu au aceeasi transmisie conform fisei tehnice de prezentare a masinii. 1,6 si 1,6 16v au aceeasi transmisie conform aceleeasi fise. vezi codurile transmisiilor.

Comment

• nu stiu de ce credeti k 83cp la dci fac 81cp la 1.4mpi ambele cu chip. eu am 1.4mpi si un prieten un 1.5 dci ambele remapate la pitesti in aceeasi zi..la dci se simte a 3-a a 4-a si a5-a mai puternica si la benzina 1-a a 2-a si a 3-a. oricum e superior la tot mpi-ul si liniute si drum intins numai sa ii dai turatie. singurul dezavantaj in fata dci-ului ar fi consumul.. am mers cu amandoua si cred k am facut o evaluare destul de corecta. si referitor la 1.6 stock bye bye la liniute -la drum intins nu am ce zice la a5-a se duce

Comment

• Ati facut si schimb de soferi...cum zicea cineva mai sus,conteaza foarte mult ce e intre volan si scaun...(1.4 chipuit vs 1.6 stock) mie tot imi vine foarte greu sa cred ca 83cp de pe 1.4 chipuit bat 90(88)cp stock..
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• never 1.4 nu face 1.6,doar daca cinei intre volan si scaun este gheorghe
                si nici 1.6 8 v nu face 1.6 16v cu tot cu cip si softuri si ce vreti voi
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• e diferenta intre motorizari de 1.5 sec,si asta se simte la un demaraj 0-100km/h

Comment

• azi 1.6 8 v a facut 1.6 16 v nu credeam
                    bine pe vreo 250 de metri
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Nush cum sa va zis ca imi ziceti voi daca e mult putin normal..... cu treapta a2 la 6000(maxima , ca deja dadea in balbaiala ) aveam 85kmh si cu a 3 a 135km/h nush turatia , e mult e putin , dupa o cipuire care o sa fie diferentele ????
                      sigpic

Comment

• Originally posted by GOLAN91
                        dupa o cipuire care o sa fie diferentele ????
                        o sa fie un mic porsche dupa cipuire )

Comment

• Originally posted by GOLAN91
                          Nush cum sa va zis ca imi ziceti voi daca e mult putin normal..... cu treapta a2 la 6000(maxima , ca deja dadea in balbaiala ) aveam 85kmh si cu a 3 a 135km/h nush turatia , e mult e putin , dupa o cipuire care o sa fie diferentele ????
                          eu la 7000 rpm in a3a am 140,deci nu cred ca is bune datele alea ce le dai tu
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Yo in a 3-a (la 6000) am avut cam 125(poate si un pic mai mult). 135 in nici un caz
                            ...de doi lei :p

Comment

• Ma voi chiar va luati dupa ce scriu ) era 125 ce naiba
                              sigpic

Comment

• filme ca altfel nu credem

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google