Parca m-a filmat o data un prieten.Am sa vorbesc cu el si sper sa le mai aiba. ;)
1.4 mpi
Collapse
X
-
Mda,pe zapada e najpa,ca pierzi de tot aderenta,degeaba tu accelerezi sa mergi intr-o pare..ca masina tot unde vrea ea se duce,insa pe asfalt...ai accelerat putin..ai prins aderenta...totusi e altfelPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cu montana faceam drifturi fara sa vreau,cum intram putin mai tare in curba numa auzeam scartzait...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
si eu tot montana am. pana acum nu mi-au facut figuri, adica in mers sau la o plecare mai rapida sa pierd aderenta.
...sau poate asta este motivul pt care am pierdut controlul la intoarcerea aia cu frana de mana despre care vorbeam intr-un post de mai sus?...
Comment
-
Schimba-le de curiozitate,si dupa ce vezi diferenta nu cred ca le mai pui inapoi ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
La mine cum era putin ud pe jos....cum se simtea ori la plecarea de pe loc ,ori la un viraj mai usor lipsa de aderenta,de curiozitate incercati alte gume,sa vedeti ca nu mai renuntati la elePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment