1.4 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

din cate am inteles motorashul de 1.4 e prea slabutz pt caroseria Loganului, asa ca ii face un consum putin mai ridicat decat cel de 1.6, este adev?
    http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Toti care au 1.4 il apreciaza datorita faptului ca are consumul mai scazut decat cel de 1.6,ma indoiesc sa consume mai mult ,poate cand bagi piciorul in ea pentru ca trebuie sa fie mai turat ..
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Danyutz
        din cate am inteles motorashul de 1.4 e prea slabutz pt caroseria Loganului, asa ca ii face un consum putin mai ridicat decat cel de 1.6, este adev?
        Nu este adevarat,trage super bine daca apesi acceleratia,iti zic din propria experienta ca eu am un logan cu motor 1.4

Comment

Trage dar are si turatie mare...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Haideti sa va spun ceva si cu cea de 1.4 in depasiri nu ai probleme daca o bagi intr`o treapta inferioara din 5 - 4 respectiv din 4 - 3 si te dai putin la ea ... poate ca la cea de 1.6 nu mai esti nevoit sa o bagi intr`o treapta inferioara dar nici cea de 1.4 nu se lasa :P ... Eu am de 1.4
            http://forum.loganclub.ro/customprof...lepic102_2.gif

Comment

Originally posted by Marius_N
              Or sa aiba si berlina si mcv-ul Am impresia ca odata cu Lansarea furgonetei.
              o data cu inbunatatirile astea dacia incepe sa se transforme intr-o marca adevarata, asta bineinteles daca o sa continue asa:smiley-evil:

Comment

Sa speram ca o sa continue asa, dar nu prea vad asa ceva...
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Petre
                  Haideti sa va spun ceva si cu cea de 1.4 in depasiri nu ai probleme daca o bagi intr`o treapta inferioara din 5 - 4 respectiv din 4 - 3 si te dai putin la ea ... poate ca la cea de 1.6 nu mai esti nevoit sa o bagi intr`o treapta inferioara dar nici cea de 1.4 nu se lasa :P ... Eu am de 1.4
                  Este normal sa o bagi intr-o treapta inferioara cand depasesti.Doar nu ai 130 de cai.Daca depasesti la viteze mai mari, normal ca nu stai in a 5-a [decat daca vii lansat;) ]

Comment

Eu in depasiri ii dau si a 3a ca sa depasesc,si asta la 90-100,pentru ca sincer vreau ca depasirea sa fie cat mai scurta,nu-mi place sa stau mult pe cealalta banda,plus ca nu stii ce prost depasesti si iti accelereaza

Comment

Asa este normal si firesc, la cati cai avem noi.;) Bagi intr-o treapta inferioara cand depasesti.

Comment

Dap,si daca ai avea mai multi cp,tot mai palpitant ar fi sa ii dai a 3a intr-o depasire...

Comment

Sau vara cand depasesti opresti aerul si bagi intr-o trepta inferioara. ;)

Comment

N-am oprit niciodata ACul ca sa depasesc...

Comment

Eu il mai opresc cand depasesc in viteza mare, 100-120 km/h.

Comment

De ce sa opresti aerul ??? Crezi ca asa depasesti mai repede?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google