din cate am inteles motorashul de 1.4 e prea slabutz pt caroseria Loganului, asa ca ii face un consum putin mai ridicat decat cel de 1.6, este adev?
1.4 mpi
Collapse
X
-
-
Toti care au 1.4 il apreciaza datorita faptului ca are consumul mai scazut decat cel de 1.6,ma indoiesc sa consume mai mult ,poate cand bagi piciorul in ea pentru ca trebuie sa fie mai turat ..Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Danyutzdin cate am inteles motorashul de 1.4 e prea slabutz pt caroseria Loganului, asa ca ii face un consum putin mai ridicat decat cel de 1.6, este adev?
Comment
-
Haideti sa va spun ceva si cu cea de 1.4 in depasiri nu ai probleme daca o bagi intr`o treapta inferioara din 5 - 4 respectiv din 4 - 3 si te dai putin la ea ... poate ca la cea de 1.6 nu mai esti nevoit sa o bagi intr`o treapta inferioara dar nici cea de 1.4 nu se lasa :P ... Eu am de 1.4
Comment
-
Originally posted by Marius_NOr sa aiba si berlina si mcv-ul Am impresia ca odata cu Lansarea furgonetei.
Comment
-
Sa speram ca o sa continue asa, dar nu prea vad asa ceva...
Comment
-
Originally posted by PetreHaideti sa va spun ceva si cu cea de 1.4 in depasiri nu ai probleme daca o bagi intr`o treapta inferioara din 5 - 4 respectiv din 4 - 3 si te dai putin la ea ... poate ca la cea de 1.6 nu mai esti nevoit sa o bagi intr`o treapta inferioara dar nici cea de 1.4 nu se lasa :P ... Eu am de 1.4
Comment
-
Eu in depasiri ii dau si a 3a ca sa depasesc,si asta la 90-100,pentru ca sincer vreau ca depasirea sa fie cat mai scurta,nu-mi place sa stau mult pe cealalta banda,plus ca nu stii ce prost depasesti si iti accelereazaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Dap,si daca ai avea mai multi cp,tot mai palpitant ar fi sa ii dai a 3a intr-o depasire...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sau vara cand depasesti opresti aerul si bagi intr-o trepta inferioara. ;)
Comment
-
Eu il mai opresc cand depasesc in viteza mare, 100-120 km/h.
Comment
Comment