1.4 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da...222 :d

Comment

• andrei, ti se pare.... crede-ma ... mai mult de 3 cp nu va manca :p
      numar secundele

Comment

• farurile nu le stingeti?ca si alea consuma ...curent
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• gresit!! consuma bateriile ))) explicatia asta am primit-o io de la un nebun care mergea la 2 noaptea fara lumini )))

acu serios... farurile consuma cam 300ml la 100km ) iti dai seama.... gaura in buget
          numar secundele

Comment

• ) ce cretin... mai sunt d-astia,sau altii care umbla cu pozitiile albastre si cu felinarele de la proiectoarele montate si omologate in garaj la bunicu ,cand iti da un proiector d-ala in ochi zici ca-i felinar
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eu zic ca daca vrei sa depasesti cum trebuie, opresti A.C.-ul, luminile, inchizi geamurile pt. aerodinamica, arunci lucrurile nefolositoare din masina, apesi acceleratia, te lasi un pic in fata ca sa schimbi centrul de greutate, iti faci un pic de avant si daca ai pasageri in masina sa-si faca si ei avant, strangi un pic din fund, si rogi si pasagerii sa faca la fel,.... si cred ca poti incepe depasirea aia......
              citroen c2 vrt

Comment

• Asa si? Am zis ce fac, e treaba mea, fiecare face ce vrea.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ar trebui sa-mi multumesti, ca-s om cu experienta si am incercat astea inainte, si-ti impartasesc di experienta mea ca sa nu fi tu nevoit sa te chinui !
                  citroen c2 vrt

Comment

• Da, da, uite cand depasesc prima data sigur cele spuse de tine o sa le folosesc.

Comment

• Originally posted by ICEMAN
                      Eu zic ca daca vrei sa depasesti cum trebuie, opresti A.C.-ul, luminile, inchizi geamurile pt. aerodinamica, arunci lucrurile nefolositoare din masina, apesi acceleratia, te lasi un pic in fata ca sa schimbi centrul de greutate, iti faci un pic de avant si daca ai pasageri in masina sa-si faca si ei avant, strangi un pic din fund, si rogi si pasagerii sa faca la fel,.... si cred ca poti incepe depasirea aia......
                      ) ) ) ) ) )
                      numar secundele

Comment

• Originally posted by 2fast4u
                        astea sunt vitezele la turatie maxima? ca la 4000 nu prea cred
                        A doua la 6000 de ture - 85 km/h;
                        a treia la 6000 de ture - 125 km/h.
                        La a patra nu stiu.

Originally posted by andrei
                        Sau vara cand depasesti opresti aerul si bagi intr-o trepta inferioara. ;)
                        Aerul se opreste automat cand o calci zdravan.

Eu am si 1.4 de la serviciu. In oras consuma mai putin cu pana la 1.5 litri, dar la drum intins papa mai mult cu 1 litru. In oras nu se simte diferenta de vana decat pe la plecarile in forta. Insa diferentele de la stop sunt facute si de timpii de reactie diferiti ai soferilor.
                        Amandoua sunt incaltate cu faimoasele Montane care sunt execrabile pe umed, dar se misca binisor pe zapada.
                        Imi pare bine ca nu mi-am luat 1.4. Nu vreau sa-i jignesc pe cei care au aceasta motorizare, ci vreau sa spun ca mie mi se potriveste mai bine cea de 1.6.
                        Last edited by Cristi_Xp; 5 February 2007, 19:47.
                        Pe pamant doua lucruri sunt omniprezente: hidrogenul si prostii.

Comment

• pai sa va zic si yo eu am logan laureate cu motor de 1.4 si zic ca sunt multumit de el...
                          plecarile de p loc din intersectii le fac de se uita romanu ca la avioane dar cel mai important depinde stilu de condus nu conteaza motoru poti avea si motor de 1.2 stilu conteaza ... de exemplu am fost ieri ka nijte drifturi in curbe de alea stramte se inclina cam tare ea dar reuseau drifturile...c sa zic ma multumesc cu 1.4 deocamdata

Comment

• Originally posted by Sony
                            ....
                            La a patra nu stiu....
                            la a 4-a...160 max

Originally posted by dumi
                            ...de exemplu am fost ieri ka nijte drifturi in curbe de alea stramte se inclina cam tare ea dar reuseau drifturile...c sa zic ma multumesc cu 1.4 deocamdata
                            Ar trebui sa te gandesti la schimbatul gumelor...sa inlocuiesti montanele cu altceva,si poate o suspensie...ca sa nu faci de fiecare data cand intri mai tare in curba...drift drift ...drift
                            Last edited by Cristi_Xp; 5 February 2007, 19:52.

Comment

• Totusi imi dau cu parerea ca motoarele astea de le-a bagat Renault pe Logane consuma mai mult decat omoloagele lor de la VW, Peugeot, Skoda

Sunt campioni la Formula 1 dar cand e vorba de calitatea masinilor de serie o dau in bara rau de tot.

Marius_N: De ce nu folosesti butonul Edit?

Last edited by Cristi_Xp; 15 February 2007, 02:34.
                              citroen c2 vrt

Comment

• Originally posted by ICEMAN
                                De ce nu folosesti butonul Edit?
                                Tocmai ce scria mai sus si iar ai postat consecutiv.
                                PS: Fara linkuri in semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google