Eu am senzatia ca scot sub 10 sec 100,dar mai bine traiesc cu senzatia decat sa stiu ca am scos 13 secunde .
1.4 mpi
Collapse
X
-
frumoase senzatii ai
nu de alta, dar 10.2 a scos pe gtech 1.6_16v. felix cu bff-ul 135cp a scos undeva la 8,5-9 secunde suta. ma indoiesc ca 1.4 stock nu face altceva decat senzatii ca ar scoate mai bine de alea 13 secunde date de producator.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
mai las-o dracu ca pe ceas nu-i diferenta de 4 secunde intre 100 si 110. a zis sub 10 pana la 100, da? pai aia inseamna ca la 1.4 acul face 4 secunde de la 100 la 110? mai ca nu as crede...deci si pe ceas sa tot fie vreo 12secunde ca sa iasa 13 si un pic pana la 110. asta ca tot ai adus vorba de viteza reala si cea afisata, desi nu la asta ma refeream cand am zis. eram constient ca e vorba de viteza de pe bord, oricum sub 10s mi se pare prea optimist...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
eu de misto-ul lui pacco ziceam, dar vad ca n-au sarit alti "scumacheri" s ama atace ca "ba, se poate, am scos eu 8 secunde". sunt cam dezamagit... pe iutub is comentarii mai fanteziste decat aiciDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
bai ... am o intrebare....poate ca e stupida...dar.....( astia cu 1.4 cel putin ) .... cand ii dai ture peste 4 000 in treapta I , II , si a III a nu se incalzeste in masina?
la mine miroase a incins rau...sau e ambreiajul?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
Sigur e de la ambreiaj...
Comment
-
atunci baga tata, nu gluma )prima data cand am facut faze de astea (burn-uri) m-am speriat....dar am tinut si semi-debraiat putin.....si am bagat-o in garaj si de-acu in masina era ok, in schimb de la motor inca mirosea destul de tare...si nu am facut chiar asa mult...deci pana la urma .... sa mai fac sau nu ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment