1.4 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am senzatia ca scot sub 10 sec 100,dar mai bine traiesc cu senzatia decat sa stiu ca am scos 13 secunde .
    sigpic

Comment

• frumoase senzatii ai
      nu de alta, dar 10.2 a scos pe gtech 1.6_16v. felix cu bff-ul 135cp a scos undeva la 8,5-9 secunde suta. ma indoiesc ca 1.4 stock nu face altceva decat senzatii ca ar scoate mai bine de alea 13 secunde date de producator.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Iar o dam in barci cu viteza reala si cea afisata pe ceas...

Se stie clar ca s-a referit la cat i-a aratat lui pe ceas.
        Last edited by Octavian; 17 December 2008, 12:00.

Comment

• Da normal.Ma refer la ceas..Nu am de unde sa stiu cat am real :P.Bft.
          sigpic

Comment

• mai las-o dracu ca pe ceas nu-i diferenta de 4 secunde intre 100 si 110. a zis sub 10 pana la 100, da? pai aia inseamna ca la 1.4 acul face 4 secunde de la 100 la 110? mai ca nu as crede...deci si pe ceas sa tot fie vreo 12secunde ca sa iasa 13 si un pic pana la 110. asta ca tot ai adus vorba de viteza reala si cea afisata, desi nu la asta ma refeream cand am zis. eram constient ca e vorba de viteza de pe bord, oricum sub 10s mi se pare prea optimist...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• in materie de demaraj e bun si 1.4 cel putin asta e impresia care mi-a lasat-o

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                mai las-o dracu ca pe ceas nu-i diferenta de 4 secunde intre 100 si 110. a zis sub 10 pana la 100, da? ...
                Clar ca nu ne-am inteles deloc.
                Eu credeam ca faci referire la Pigoo, de unde comentariul meu, nu la gluma lu Pacco (eu asa am luat-o).

Comment

• eu de misto-ul lui pacco ziceam, dar vad ca n-au sarit alti "scumacheri" s ama atace ca "ba, se poate, am scos eu 8 secunde". sunt cam dezamagit... pe iutub is comentarii mai fanteziste decat aici

Comment

• bai ... am o intrebare....poate ca e stupida...dar.....( astia cu 1.4 cel putin ) .... cand ii dai ture peste 4 000 in treapta I , II , si a III a nu se incalzeste in masina?
                    la mine miroase a incins rau...sau e ambreiajul?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @tzony la a mea nu miroase cand e turata la peste 4000 .. acum nu stiu la altii
                      b 89 plk

Comment

• Pana acum nu am mai auzit la nimeni sa miroasa...
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by tzony_18 View Post
                          bai ... am o intrebare....poate ca e stupida...dar.....( astia cu 1.4 cel putin ) .... cand ii dai ture peste 4 000 in treapta I , II , si a III a nu se incalzeste in masina?
                          la mine miroase a incins rau...sau e ambreiajul?
                          Si mie mi se pare.

Comment

• Sigur e de la ambreiaj...
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• In afara de faptu' ca baga caldura mai tare, nu miroase nimic (ambreaj parlit sau ulei incins/ars), asta in regim de 4000-6000 rpm.

Comment

• atunci baga tata, nu gluma )prima data cand am facut faze de astea (burn-uri) m-am speriat....dar am tinut si semi-debraiat putin.....si am bagat-o in garaj si de-acu in masina era ok, in schimb de la motor inca mirosea destul de tare...si nu am facut chiar asa mult...deci pana la urma .... sa mai fac sau nu ?
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google