nu crezi, sigur depaseste mai repede, eu stiu ca aerul fura undeva intre 5 si 10 calutzi
1.4 mpi
Collapse
X
-
Totul conteaza de turatie si schimbatul vitezei.Poti sa o calci tu pana la fund...ca degeaba,ca tot nu ii da mai multa benzina...aceasi cantitate o primestePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
asa e la mai toate masinile, AC-ul papa din putere.
Comment
-
Treaba lui daca il opreste sau nu,cert este ca in a5a e cam riscant sa depasesti...asta in cazul in care nu ai peste 130Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ii dai 4, pe cand ii gata depasirea, ii gata si motoru` ;)
Comment
-
Ii dai a 4a,dar cum la 6000 rpm deconecteaza,140 e max in a 4a...ori tre sa faci depasire scurta...si cu 140 la ora max nu o prea faci,ori nu depasesti .Daca ii dai a 4a la 130...mai mult frana de motor o sa fie decat sprintPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Gata. Am zis ca-l opresc, nu mereu, cateodata. Sa terminam cu discutia asta. Fiecare face ce vrea.
Comment
-
Eu nu cred... Mie mi se par mai multi.
Comment
Comment