1.4 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OFF TOPIC: cine reuseste sa posteze consecutiv de sus pana jos pe pagina intr-un thread fara a fi avertizat de moderatori are o bere de la mine.

de mesaj privat ai auzit? dai un mesaj privat la unu' care isi pune imagine in semnatura sa iti explice cum se face. nu are rost sa postezi succesiv.
    Last edited by Marius; 15 February 2007, 02:08.
    Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
    10.000 km - 22.01.2007

Comment

• Domule ICEMAN considerati-va avertizat in privinta postarii consecutve!

In ceea ce priveste imaginea din semnatura ,folositi cu incredere PM si unul dintre cei cu semnaturi va va lumina.
      numar secundele

Comment

• Va rog sa ramaneti la subiect.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu sunt diferente mari...de fapt din ce mi am dat eu seama...ar fi doar una singura..in ceea ce priveste depasirile din scurt...atat...;)...si sunt de acord cu "baldur"...masina nu s-a inventat pentru liniute...

Originally posted by Andrey
          Ce sa mai...romanul...bine nu generalizez dar ala ii cretin mare...
          se interzice postarea succesiva in cadrul aceluiasi topic!
          Last edited by 1.5 DCI; 26 April 2007, 09:32.

Comment

• ...

pot sa afirm k 1.4 cu chip bate oricand un 1.6 stock cat despre diesel nici nu se pune problema.cu 1.4 stock am facut logan 1.5dci cu chip. cu chip nu mai am limitare la injectie...deci trece de 6000rpm

Comment

• Trece de 6000 dar motorul se duce mai repede in stilul asta.

Comment

• probabil ca depinde si de sofer
                nu cred ca 1,4 resoftat bate 1.6 stock
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by kos04
                  pot sa afirm k 1.4 cu chip bate oricand un 1.6 stock cat despre diesel nici nu se pune problema.cu 1.4 stock am facut logan 1.5dci cu chip. cu chip nu mai am limitare la injectie...deci trece de 6000rpm
                  Asta e cu semnul intrebarii. Poate cel cu DCI nu a stiut sa schimbe vitezele dar un dci cu chip ajunge la 80 CP sa nu mai vorbim de cuplu. Eu am 1.4 cu chip si tot am limitare la 6000 pt ca peste aceata turatie motorul incepe sa piarda din putere, dar tot nu cred ca as face un 1.6 stock, poate as reusi sa fac un 1.5 dci stock dar nici asta nu e sigur.

Comment

• 1.4 stock face un dci stock lejer dar resoftat dci-ul la 85CP nu prea il mai face.

Comment

• Si un 1,4 resoftat face un 1,5 resoftat.

Comment

• asta cam asa e,benzina tot benzina ramane.

Comment

• Un 1,4(aproape stock face un 1,5 stock(am avut ocazia) La plecarea dupa loc Dci e in fata cu un bot dar dupa acea el trebuie sa schimbe a doua iar u te mai duci si tot asa si il iei , daca ar fi cipui dci nu mai ai sanse....
                          sigpic

Comment

• de batut un 1.6 e mai greu...am condus un 1.4 si prima impresie e ca nu prea are "vana" in depasiri fata de 1.6 si nici cu resoftarea nu faci mare lucru...nu cred ca este vre-un soft care sa-ti dea 15 cai din 1.4 ca sa-l egaleze la putere pe ala de 1.6

Comment

• la probe de demaraj contaeza mult si elementul dintre volan si scaun.
                              daca stie sa se joace cu pedalele la placarea da pe loc si nu se sperie de zgomotul facat de motor cind atinge turatia maxima si doar atunci sa schimbe poti sa il faci pe unul cu motor mai puternic.
                              cred ca 15 c.p. diferenta se pot recupera din ce am spus mai sus.
                              dar ce faci cind stiu amindoi meserie ?

Comment

• Pai daca stiu amandoi sa schimbe vitezele sus castiga cel cu motorul mai puternic, logic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google