If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu sunt diferente mari...de fapt din ce mi am dat eu seama...ar fi doar una singura..in ceea ce priveste depasirile din scurt...atat...;)...si sunt de acord cu "baldur"...masina nu s-a inventat pentru liniute...
Originally posted by Andrey
Ce sa mai...romanul...bine nu generalizez dar ala ii cretin mare...
se interzice postarea succesiva in cadrul aceluiasi topic!
pot sa afirm k 1.4 cu chip bate oricand un 1.6 stock cat despre diesel nici nu se pune problema.cu 1.4 stock am facut logan 1.5dci cu chip. cu chip nu mai am limitare la injectie...deci trece de 6000rpm
pot sa afirm k 1.4 cu chip bate oricand un 1.6 stock cat despre diesel nici nu se pune problema.cu 1.4 stock am facut logan 1.5dci cu chip. cu chip nu mai am limitare la injectie...deci trece de 6000rpm
Asta e cu semnul intrebarii. Poate cel cu DCI nu a stiut sa schimbe vitezele dar un dci cu chip ajunge la 80 CP sa nu mai vorbim de cuplu. Eu am 1.4 cu chip si tot am limitare la 6000 pt ca peste aceata turatie motorul incepe sa piarda din putere, dar tot nu cred ca as face un 1.6 stock, poate as reusi sa fac un 1.5 dci stock dar nici asta nu e sigur.
Un 1,4(aproape stock face un 1,5 stock(am avut ocazia) La plecarea dupa loc Dci e in fata cu un bot dar dupa acea el trebuie sa schimbe a doua iar u te mai duci si tot asa si il iei , daca ar fi cipui dci nu mai ai sanse....
de batut un 1.6 e mai greu...am condus un 1.4 si prima impresie e ca nu prea are "vana" in depasiri fata de 1.6 si nici cu resoftarea nu faci mare lucru...nu cred ca este vre-un soft care sa-ti dea 15 cai din 1.4 ca sa-l egaleze la putere pe ala de 1.6
la probe de demaraj contaeza mult si elementul dintre volan si scaun.
daca stie sa se joace cu pedalele la placarea da pe loc si nu se sperie de zgomotul facat de motor cind atinge turatia maxima si doar atunci sa schimbe poti sa il faci pe unul cu motor mai puternic.
cred ca 15 c.p. diferenta se pot recupera din ce am spus mai sus.
dar ce faci cind stiu amindoi meserie ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment