Logan In Urma Accident (Dorutz)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan In Urma Accident (Dorutz)

poze pentru dorutz ;)

loganul e al unui prieten, a facut accident in martie 2007, venea de la bucuresti pe ploaie, avea ceva viteza , a intrat in depasire in curba, un tir ia aruncat noroi pe parbriz, solutie de spalat P%#A, nu a mai putut controla masina, aceasta a derapat si a inceput sa se roteasca cu masina pe sosea, s-a lovit de un tir si la aruncat in sant unde s-a rastogolit cu el de vreo 2 ori.motorul a sarit vreo 15m, am inteles ca asa este facut sa sara motorul la impacte din anumite pozitii ca sa nu vina peste picioare...

a avut centura si el si prietena lui, el a avut splina sparta si rotula dizlocata iar fata s-a lovit in schimbator de la soc si a avut bazinul fisurat.

masina este avariata 99%. ei acum sunt bine amandoi si omul conduce ;) un seat leon 1.9tdi 140CP 240km/h pe bord fuge care ii si fuge

masina avea casco da s-a facut o greseala de la cei de la banca cand a platit si bani de casco i-a bagat aia de la ghiseu in contul de rata
    Attached Files
    sigpic

ms mane ;) .....ooooo naspa de el....teribil accidentul
    sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post
      ms mane ;) .....ooooo naspa de el....teribil accidentul
      oricum masina s-a tinut tare, am observat la mai multe logane busite --->> rezistenta la stalpi
      sigpic

Comment

Lipsa apei pt parbriz(o chestie marunta dar foarte importanta de multe ori) si bineinteles vina soferului a dus la acest accident dur.Bine ca sunt sanatosi si intregi amandoi.Sa stapaneasca Seat-ul sanatos si sa aibe mereu apa pt parbriz,in rest sa auzim numai de bine.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

treba cu saritul motorului e buna ;) S-a tinut tare loganu oricum dar.....DOAMNE fersete-ne de asa ceva !!! nu conteaza ca e logan sau altceva .......uma sa nu patim asemenea chestii

Inca o data mersi pentru poze ;)
          sigpic

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
            Lipsa apei pt parbriz(o chestie marunta dar foarte importanta de multe ori) si bineinteles vina soferului a dus la acest accident dur.Bine ca sunt sanatosi si intregi amandoi.Sa stapaneasca Seat-ul sanatos si sa aibe mereu apa pt parbriz,in rest sa auzim numai de bine.
            da si mie mi-a aruncat un tir noroi este foarte urat tot parbrizul era plin nu mai vedeam nimic, imediat am dat drumul la stergatoare la viteza 2 si apa in abundenta foarte naspa nu plec nicaieri fara apa in bol
            sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post
              treba cu saritul motorului e buna ;) S-a tinut tare loganu oricum dar.....DOAMNE fersete-ne de asa ceva !!! nu conteaza ca e logan sau altceva .......uma sa nu patim asemenea chestii

Inca o data mersi pentru poze ;)
              da...Doamne fereste-ne...

N-ai pentru ce
              sigpic

Comment

praf masina... si din ce cauza...
                apropo de iarna si de vizibiliate curatati bine zapada de pe masina ca sa nu va treziti cu ea pe parbriz, am vazut in bucuresti azi o puzderie de tampiti cu masinile necuratate care au fost obligati sa opreasca sa curete muntele de zapada prelins pe parbriz dupa o frana sau o bruscare a comenzilor
                http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Originally posted by mdi_pro View Post
                  praf masina... si din ce cauza...
                  apropo de iarna si de vizibiliate curatati bine zapada de pe masina ca sa nu va treziti cu ea pe parbriz, am vazut in bucuresti azi o puzderie de tampiti cu masinile necuratate care au fost obligati sa opreaca sa curete muntele de zapada prelins pe parbriz dupa o frana sau o bruscare a comenzilor
                  am vazut si eu azi unul avea doar putin pe geamurile din fata curatate cat sa vada in oglinzi si pe parbriz doar un cerc cu diametru de 20cm cred ca de-abia vedea.
                  majoritatea accidentelor se produc din:
                  1. bautura
                  2. conducere fara permis ( am la cateva strazi de mine pe un pusti de vreo 19 ani, vreo cativa ani de puscarie 2 3 parca, are 3 dosare pana acum pt condus fara permis si inca e liber si merge cu masina)
                  3. imprudenta soferilor si neatentia
                  4. viteza neadaptata la conditiile drumului
                  sigpic

Comment

4. depasirile riscante si in curba, pe linie continua
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

gogoasha69 punctul 3 este cauza a 90% (9% sunt defectiuni ale masinii si 1% ghinion curat) si le atrage pe celelalte cauze pe care le-ai enumerat. Asa cum spunea intr-un film "nu armele ucid, oamenii ucid" asa si imprudenta duce la viteza mare(sau neadaptata la trafic), la depasiri in curbe fara vizibilitate, etc.
                      Mult noroc.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

S-a ales praful de ea. Pacat totusi de Casco. Am avut si eu un ghinion asemanator, dar nu cu aceleasi consecinte, chiar in prima zi din an: am derapat din cauza poleiului, am intrat in santul de pe marginea drumului si m-am rasturnat pe o parte. M-am ales cu directia rupta si cu Loganul bine sifonat pe partea dreapta. Casco a fost salvarea mea. Sfatul meu e sa aveti grija unde si cum va faceti asigurarea. Bafta si la multi ani!

Comment

nu cred ca se ajungea la asa ceva daca avea un condus regulamentar,si mai ales daca nu depasea in curba,bine ca au scapat cu viata si poate au invatat ceva din asta.

Comment

Bine ca au scapat cu viata! In concluzie... poate data viitoare vor circula cu mai multa atentie si viteza ceva mai mica...

Comment

imi aduc aminte ca am patito si eu ce vechea dacie tot asa m-am bagat in depasire si afara ploua si cand am ajuns in drept cu cabina tirurului am orbit si tot asa nu imi mergea stropitoarele , am avut noroc era linie dreapta ma asigurasem din fata inainte ... acum cand vad ce s-ar putea intampla ma apuca un tremurici...

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google