Logan In Urma Accident (Dorutz)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Au avut viata si noroc , asta este foarte bine problema este ca tipul nu se prea potoleste si-a luat masina mai puternica si ii cam place sa se de-a la ea , nu prea ii vad bine pe viitor
    Fereasca dumnezeu de asemenea situatii !
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Impresionant de bine s-a tinut loganu'. Aveti grija de voi.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Nu stiu cata importanta are faptul cum s-a comportat loganul, era mai bine sa nu se-ntample!

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
          da si mie mi-a aruncat un tir noroi este foarte urat tot parbrizul era plin nu mai vedeam nimic, imediat am dat drumul la stergatoare la viteza 2 si apa in abundenta
          Daca prietenul tau avea peste suta , si de asta sunt sigur , sti cat de repede se curata parbrizul, chiar daca dai la maxim stregatoarele+apa? La fel de repede cat sa faci cea mai mica greseala , care de multe ori este si vitala. Sa zica mersi, ca nu a murit nimeni , si nu ma refer numai la ceilalti pasageri din masina lui.
          Foarte multi soferi se cred super smecheri si bazati pe ei , si ca masina este una cu ei, si sfarsesc tragic. Poti avea sute de airbag-uri, daca ti-ai rupt coloana ... stai imobilizat la scaun sau pat , si chinuie si pe alti pe langa el.
          NU fac aluzie la nimeni de pe forum, si vb. din realitate. Am multi cunoscuti care au avut "ghinion", si care acum dupa 5 ani , se bucura ca au inceput sa simta durere la degetele mainilor si mancarime in talpi.
          Cu stima Domnilor.
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

mdah .. nasol de tot .. si accidentu .. Bafta! STOP ACCIDENTELOR > VIATA ARE PRIORITATE !
            Its just a car ...

Comment

Da masina e terminata. bine ca au scapat cu viata. Am vazut o masina si mai turtita -imi vine greu sa ma gindesc la halul in care arata.A fost acrosata de un TIR -Acatata de capul tractor,trasa de catre remorca sub TIR Si au mai trecut si rotile de la sa peste un colt din stinga fata Din cite mai stiu soferul Logan-ului a fost cel mai grav lovit dupa citeva operatii si zile de ATI traieste. Din acel accident poate a mai ramas roata de rezerva si o lampa stop spate dreapta care nu se vedeau a fi distruse dar in rest....
              Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

nasol accident...bine ca au scapat....:j
                Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

Ce sa zic,eu niciodata nu am sa depasesc fara sa am vizibilitate,tin la viata mea,incerc sa fiu cat mai precaut , si daca vreau sa merg mai tare intotdeauna o fac cand sunt singur in masina,ptr ca daca mor eu asta e,dar daca mai omor pe cineva e nasol.

Comment

Foarte urat accident bine ca au scapat ei cu bine. Stop accidentelor viata are prioritate!!!

Comment

am patit si eu ceva asemanator cand aveam un passat din 90.... deabea intrat pe centura bucurestiului din otopeni catre A II , in dreptul une unitati militare , intr-o curba se strange apa defiecare data.... am vazut tirul si mi-am imaginat ce are sa urmeze asa ca am incetinit ......
                      Norocul meu a fost ca am redus viteza si mai aveam cca 30-40 km/h cand mi s-a umplut parbrizul de ciocolata(ala cu tiru nu a incetinit) ) Curgea ciocolata(namolul pe parbriz) ceva de necrezut...... nimeni nu a patit nimic inafar de mine care mi-am luat o palma in cap de la cel din dreapta care nu a fost atent si s-a trezit in momentul cand a lovit namolul masina , nu se vedea nimic nimic ) a sarit a inceput sa tipe, a dat cu capul de plafon , a ajuns peste scaun pe locurile din spate si in toata parada lui mi-a dat si o palma in cap din greseala

Comment

inconstient baiatu scuze daca te`am jignit dar asta e adevaraul. bine ca sunteti teferi amandoi

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google