If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
unde tine pasagerul piciorul stang. acolo sub bord este aeroterma si mai catre motor este locasul pentru filtru de habitaclu. posibil sa-l ai, posibil nu.
am un logan ambition din iunie anul asta; citeam pe ici -colo ca are filtru de polen (bineinteles ca nu am verificat chestiunea pana ieri) ... si cand colo, sub capacul ala negru de la aeroterma nu se afla nimic!! e posibil sa-l dea fara filtru si in anul 2010?
Toate loganurile de fabricatie 2010 care au AC sunt prevazute cu capac fals in locul filtrului de polen. Nu trebuie sa mai decupati nimic! Eu va recomand filtrele de polen de la MAN (cu1829) sunt mult mai de calitate decat cele facute de Romcarbon Buzau. Atentie garnitura care sa afla in partea de jos a filtrului trebuie sa fie din cauciuc ca altfel va treziti cu apa provenita din condens la picioare!
mda! si la loganurile facelift kiss fm 2010 filtrul e montat din fabrica (cel putin al meu il avea....am crezut ca nu are si m-am dus la reprezentanta sa pun...surpriza atat pt mine cat si pt cei de acolo.....masina avea deja filtru)
uite ce se strange acolo jos asa ca un motiv in plus pt a pune filtru mai ales ca nu este greu de montat.
ocazie de curatare odata cu schimbarea filtrului.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment