Filtru De Polen 1.4 Mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

unde tine pasagerul piciorul stang. acolo sub bord este aeroterma si mai catre motor este locasul pentru filtru de habitaclu. posibil sa-l ai, posibil nu.

Originally posted by viper22 View Post
    sal,unde mai exact este pozitionat filtru de polen? eu am un logan 1.4 kiss fm din 2008

Comment

am un logan ambition din iunie anul asta; citeam pe ici -colo ca are filtru de polen (bineinteles ca nu am verificat chestiunea pana ieri) ... si cand colo, sub capacul ala negru de la aeroterma nu se afla nimic!! e posibil sa-l dea fara filtru si in anul 2010?

Comment

tclipa:nu este filtru de polen pe logan ambition 1,4 mpi,nu este nici macar pe varianta preference,abia pe laureate s-a pus din cate stiu eu

Comment

Toate loganurile de fabricatie 2010 care au AC sunt prevazute cu capac fals in locul filtrului de polen. Nu trebuie sa mai decupati nimic! Eu va recomand filtrele de polen de la MAN (cu1829) sunt mult mai de calitate decat cele facute de Romcarbon Buzau. Atentie garnitura care sa afla in partea de jos a filtrului trebuie sa fie din cauciuc ca altfel va treziti cu apa provenita din condens la picioare!
          Instalare computer bord, Xenoane, LED-uri bord, activari diverse functii UCH, montaj alarme, reparatii pompe directie asistata...BUZAU

Comment

Nu are ce cauta "apa provenita din condens"in acel loc al filtrului de polen.Are locul lui de scurgere.
            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Am un logan 2005 ``si nu stiu daca are filtru de polen ...si unde se afla ...mentionez ca e full ...AC

Comment

nu are.
                lacasul pentru filtru il gasesti sub bord, pe laterala consolei centrale din partea pasagerului

Comment

Filtru polen Logan 1,4 MPI

La logan 1,4 MPI Facelift Laureate (adica asta nou), are filtru de polen din fabrica.
                  Sub bord in spate.

Comment

filtru polen

mda! si la loganurile facelift kiss fm 2010 filtrul e montat din fabrica (cel putin al meu il avea....am crezut ca nu are si m-am dus la reprezentanta sa pun...surpriza atat pt mine cat si pt cei de acolo.....masina avea deja filtru)

Comment

La ce magazine din Ploiesti se pot gasii filtre de polen, si la cat timp trebuie schimbate?

Comment

filtre

Am si eu o nedumerire...daca pe modele ambiance exista filtru de polen...precizez ca masina nu are aer conditonat...???
                        MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

nu exista filtru de polen dar poti sa-i faci prin putina munca loc... doar pe varfurile de gama PH2 am intalnit filtruri de polen deja montate

Comment

uite ce se strange acolo jos asa ca un motiv in plus pt a pune filtru mai ales ca nu este greu de montat.
                            ocazie de curatare odata cu schimbarea filtrului.
                            Attached Files

,,DE_TOATE,,

Comment

waw........sigur am sa-mi pun...nici nu mai stau la discutii....
                              MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

nicinu mai sta pe ginduri,monteaza-l .merge si cel de CLIO 3.in 10 minute este gata si ai si tu un bord curat,fara praf ca la dacia veche!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google