pentru cei din zona piatra neamt care vor filtru de polen si nu vor sa stea in cap sa-l monteze, ma sacrific eu pentru decupaj si montaj...contracost bineinteles.
Filtru De Polen 1.4 Mpi
Collapse
X
-
Pt o munca de 10 min nu cred ca se merita sa dai bani la service.
Am dat 25 de lei pe un filtru de polen de la Romcarbon iar in 10 min l-am si montat.
Nu a etansat el foarte perfect(are garnitura din burete doar in partea de jos unde trebuie sa faca 'click'),dar eu sunt multumit de rezultat.
O fi o pozitie incomoda,dar nici vorba de stat cu capul in jos si cu picioarele in plafon.E suficient sa deschizi usa larg,pui o patura sub genunchi si te pui pe decupat.Last edited by Punk; 29 June 2011, 18:33.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
@nightboy: E mai mare riscul sa-ti tai degetele decat sa strici ceva pe acolo, asa ca nu vad rostul mersului in service Eu l-am montat singur si am montat si pe masinile unor prieteni si iti spun ca nu-i atat de greu sa decupezi, doar ca-i putin incomod. Folosesc ZAFFO cu carbon activ si sunt foarte multumit (deja sunt la al treilea ). Cum spunea si colegul Punk, pentru o munca de 10 minute ( sau mai putin ) nu merita sa dai banii la service.
Stima
LE> @dragos87dga: Nu ai postat unde trebuie Baga un ochi aici: http://www.loganclub.ro/forum/deschi...dere+portbagajLast edited by alexgrasu; 29 June 2011, 18:57.sigpic
Comment
Comment