Filtru De Polen 1.4 Mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru De Polen 1.4 Mpi

buna baieti pt cunoscatori am si eu o intrebare, de unde pot lua filtru de polen de ala ce apare in tutorialul lui florin de pe youtube si ce model e e anume de logan su e de pe un renault ceva

Sal

Vezi ca este anunt la Bursa,sau cauti in comert de Clio3, Modus sau Nissan Micra ca si echivalenta.
    O zi buna!

Comment

Eu am vazut ieri in Auchan Pitesti filtru de polen pentru logan, 20 ron fabricat de Romcarbon Buzau , avea pe el si un cod renault.

Comment

dar de ce ati facut topic separat? filtrele de polen de 1.5 1.6 etc nu is bune?
        sigpicMy ride

Comment

Sa-l vezi pe ala de 1.6 16v
          sigpic

Comment

Originally posted by georgeand21 View Post
            Sal

Vezi ca este anunt la Bursa,sau cauti in comert de Clio3, Modus sau Nissan Micra ca si echivalenta.
            O zi buna!
            ms mult chiar am sa imi pun ca nu mai rezist cu praful din masina e ceva ce ma scoate din minti cand dai drumul la ventilatie hopa si frunzele praful si acu incepe primavara vor fi si florile

Comment

Sunt , adica voi fi posesorul unui Logan Preferance luat la prg. rabla , 3 bonuri + diferenta de bani . Culoare alba.Tre sa vina in 2 saptamani. Ma intereseaza filtru de polen , am vazut aici o discutie.Cred ca masina nu are din fabricatie. Vreau sa stiu daca se poate pune si unde anume. Multumesc.

Comment

Asteapta sa vina masina ca s-ar putea sa aiba filtru si ai scapat de grija. S-o stapanesti sanatos!

Comment

Salut. sunt si eu posesorul unui laureat de 1.4 mpi luat de o saptamana..puteti pune o poza cu filtrul de polen..unde ar fi pus, daca as avea..?!

Comment

In partea din dreapta a aerotermei sub bord.
                    Attached Files

Comment

multumesc. se pare ca nu am...

Comment

Uita-te mai bine ca poate are capacul negru si se vede mai greu. Daca ai are o clema jos pe care daca apesi iese putin apoi il bagi la loc (sa nu-l scoti de tot ca e greu sa-l bagi la loc).

Comment

daa) e negru eu cautam ceva alb deci este dom'le

Comment

Alb am pus eu. Dar se gasesc pe mai multe culori. Oricum e ceva bun si-si face treaba!

Comment

sal,unde mai exact este pozitionat filtru de polen? eu am un logan 1.4 kiss fm din 2008

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google