Cutie Viteze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie Viteze

Salut!am o problema care nu stiu care este cauza.la schimbarea treptei de viteza 1 cu a 2 la debraiere se simte in pedala un mic soc si de asemenea se aude un mic zgomot ca si cum ar agata ceva.dar totul se petrece numai de la viteza 1 la 2.va multumesc pentru viitoarele raspunsuri

Sigur calci ambreiajul cat trebuie?

Comment

sunt sigur ca deoarece meseria mea asta e si am mers pe multe masini pana acum.problema asta a aparut de vreo 3,4 luni

Comment

cati km are masina ?

Comment

La fel patesc si eu, nu patesc tot timpul doar cand schimb din treapa 1 in 2, daca o scot din a doua si o bag iar, nu face. E ca si cum cineva ar da cu un ciocan in pedala de ambreiaj, iar tu ca sofer simti socul in talpa, nu e puternic, dar sesizabil. Eu banuiesc ca e ceva legat de cablu de amreiaj, sau vre un arc al pedalei de amreiaj care agata undeva in timpul cursei pedalei, "mama masi", daca se agraveaza o duc la "vraci"

Comment

doar 19600km

Comment

este posibil sa fie defect "capacul de la a5a" care a fost si la mine dute la meridian si spunele ce problema ai si se va rezolva pe loc...

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google