In Cat Ajunge Un 1.4 MPI De La 60 La 70 Km/h?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by raduadrian View Post
    La masina de politie ii creste viteza de la 60 la 70 in aceasi secunda, iar mie imi scade de la 104 la 71 in aceasi sec.... Ma leg de 2 chestii; am vazut chestia cnd mi-a arata politistul inregistrarea, dar nu m-a bagat in seama.
    Pai zi asa, ca vrei sa-ti recuperezi carnetul, ca reiesea ca te agiti doar ca sa scapi de o banala amenda. Faptul ca deja implici 2 masini o sa fie nevoie sa cheltui mult pe un expert si judecatorul poate sa nu admita probele. Daca radarul are toate actele de la metrologie in regula si conditiile meteo erau bune, cheltui degeaba. N-am patit eu dar cineva apropiat. Mai bine i-ati sofer pe perioada suspendarii, doar pt asta sunt prietenii.
    Bafta!

Comment

daca radarul nu are omologare pt folosirea din mers, ai scapat basma curata. franarea de la 100 la 70 intr-o secunda e mai mult decat plauzibila. dar masina de radar sa accelereaze de la 60 la 70 intr-o secunda, mai ales ca aitilop nu merge in tr2 prin trafic, e putin probabila. sa fim seriosi, logan de militie, 1.4mpi stock, cu 2 obezi la bord, cu girofar pe acoperis, are aerodinamica de locomotiva si acceleratie devastatoare de melc in calduri. daca mai mergea si-n tr4-5 accelereaza intr-o secunda fix de la 60 la 61
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Trebuie dovedit (ca aparatul e omologat pt asa ceva, ca instalarea lui pe masina respectiva a fost facuta de cineva autorizat, ca radar-ul a fost conectat corespunzator la senzorul de viteza al masinii etc) si normal ca politistii nu umbla cu toate actele dupa ei.

Semnarea procesului verbal implica doar faptul ca iei ceva la cunostiinta, poti sa contesti ulterior in instanta PV-ul, sustinand ca respectivul aparat nu era omologat pentru a fi folosit in mers, iar cei de la politie trebuie sa vina cu actele care sa dovedeasca contrariul. Abia atunci. In rest, n-ai nici un drept sa le ceri ceva acte si ei n-au nici o obligatie sa iti arate asemenea documente. Desi ne-am dori.

Comment

Originally posted by cbm View Post
          Eu aş pune problema şi în cât timp ajunge un Logan de la 70 km/h la 60 km/h, dacă pozele nu pot fi aşezate cronologic.
          Asta este un om destept, de fapt tu ai franat in secunda aia nu ai accelerat! Asta cred ca este si adevarul, deci plateste amenda

Comment

Oricum ne-a bagat in ceata. Nici nu zice unde l-a prins radarul, in localitate sau in afara, presupunem ca in localitate de se agita.
            Initial a zis:Sunt in proces cu politia, pentru un radar mobil. Ei au pus 3 poze, toate in aceasi secunda. In prima, ei aveau 60 km/h, iar in a doua si a treia poza 69, respectiv 70 km/h. Deci se refera la viteza masinii de politie fara sa ne spuna de ce.
            Apoi zice o bucata de adevar:Si eu, cu un golf4, in aceasi secunda, am 104, 102 si respectiv 71 km/ora. Asa ca Vasile 78, se vede clar ca omul frana, dar initial avea fix 104 km/h, in ipoteza ca era in localitate cu limita de 50 km/H, bye bye carnet. Amenda o va plati el, dar cred ca nu asta il doare de se agita atat.
            Totusi, in cazul in care rezolva ceva cu expertul la judecatorie, il rog sa ne impartaseasca si noua ce si cum a facut. Poate invatam ceva, de n-am avea nevoie, dar nu se stie niciodata.

Comment

Nu are ce rezolva cu expertul daca politia aduce acte de la metrologie. Despre viteza in localitati... merge omul cu 70-80 cand se grabeste mai tare dar cu peste 100 km/h nu-i mai dai nici o sansa rachierului care-ti sare in fata, asa ca mai suportati consecintele!

Comment

Originally posted by Seba View Post
                daca radarul nu are omologare pt folosirea din mers, ai scapat basma curata. franarea de la 100 la 70 intr-o secunda e mai mult decat plauzibila. dar masina de radar sa accelereaze de la 60 la 70 intr-o secunda, mai ales ca aitilop nu merge in tr2 prin trafic, e putin probabila. sa fim seriosi, logan de militie, 1.4mpi stock, cu 2 obezi la bord, cu girofar pe acoperis, are aerodinamica de locomotiva si acceleratie devastatoare de melc in calduri. daca mai mergea si-n tr4-5 accelereaza intr-o secunda fix de la 60 la 61
                off-topic dar nu m-am putut abtine... asa ca ) ) ) )
                Last edited by geo_ultras; 30 April 2010, 22:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google