Cum Stam Cu Suspensia!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Stam Cu Suspensia!!!

Salutari tuturor Loganistilor!!!
    As avea o intrebare pt voi zilele trecute ..mai precis sambata seara in incercarea mea eroica de a ajunge la barajul de la Paltinu' (pe la Campina) am trait neplacuta experienta ca un drum pe care il stiam foarte bun sa arate acum ca dupa razboi plin de cratere de cel putin 30 de cm adancime:| aveam in jur de 70 km/h cand mi-au aparut in fata am franat a intrat ABS-ul (l-am simtit in picior) dar cum era ud am dat cu roata dreapta intr-o minunata de groapa ...aparent masina e ok insa vreau sa va intreb pe cei care aveti Golane mai de mult cum sunt amortizoarele cum e suspensia? Sunt rezistente am de ce sa imi fac griji? Si inca ceva mi se pare ca in ultima vreme volanul e mult mai usor parca servoul ar lucra mai bine sau nu stiu exact cum sa zic .... aveti vreo idee?

stai linistit, la cate gropi am luat si nu s-a rupt inca nici un arc/telescop, as zice ca e buna suspensia. doar bucsele pot juca feste sau capetii de bara, in rest, no problem. oricum, nu-s piese mai proaste decat la alte masini din aceeasi categorie de pret.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am si eu un Logan de 3 ani si iti spun ca suspensile si telescoapele se simt ok...precizez ca parcurg cam 6km pe zi pe drumuri de zici ca acolo e poligon de tragere...si cateodata ma cam grabesc daca trebe si nu prea am avut probleme....Atata doar ca am indoit 2 genti de Aluminiu...si sau dus capetele de bara si bucsele la bara stabilizatoare in rest merg bine ...asa ca nu mai sta cu frica...............Cunosc pe cineva sta pe aceasi strada ca si mine si are SantaFE si in doar un an a schimbat capete de bara ,telescoape ,bara stabilizatoare fata...bucseraie ...o gramada...asa proasta era facuta masina de pana la urma sia luat alta...numa probleme avea cu ea...Deci concluzie sunt si masini mai proaste si mai scumpe ca loganul
      Last edited by Avoss; 25 May 2010, 17:35.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google