Ceasurile din anul 2009 sunt compatibile pe Loganul din 2006?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

IMI BAG PICIOARELE IN ELE O SA LE FAC EU CA VAD CA ASTIA RUP CU NISTE PRETURI. :d CA AM VAZUT TUTORIALE SI NU E ASA DE GREU DE SCHIMBAT...
    ORICUM MS SFATURI SI DE INFORMATII...

VB BAIETII SI BAFTA IN CONTINUARE DUPA CE O SA LE FAC O SA PUN NISTE POZE.DACA VREA CAREVA SA VADA CUM LE FAC DIN MANA UNU AMATOR :d
    sigpic
    Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo

Comment

decat sa strici ceva mai bine mergi la cineva care a mai facut asta pana acum ;)
      Nu-i bai...

Comment

preturile chiar is mici sa vezi pentru alte modele auto ce preturi is pentru schimbat ledurile

Comment

si eu iti recomand sa mergi la cineva care a mai facut asta,nu e chiar asa usor si risti sa strici ceva pe acolo,nu te juca cu partea electrica sa nu te vedem pe la stirile de la ora 5 ca ai luat foc....doamne pazeste!!

offtopic : logane,atata esti,de ce scri cu "is"?

Comment

am vb cu un baietas si a zis ca le face el ma costa 50 ron cu tot.
            sigpic

Comment

vezi sa nu te iei dupa toti, ca si ledurile alea trebuiesc puse intr-o forma anume, nu e chiar asa simplu la panoul de bord...si off topic, da un search mai adanc prin forum si o sa gasesti baieti care vand sticla de oglinda..nu astepta sa vina ei la tine..cauta l pe silviu_79.numai bine!
              sigpic

Comment

gata am rezolvat

am pus ceasurile asa cum le-am achizitiont, era complicat cu schimbatul becurilor... in fine le-am montat daca vrea sa le vada cineva poate sa mearga la topingul my ride si la le vede la Furiosul meu B-51-BHU

http://www.loganclub.ro/forum/furios...6.html?t=24146

poate fii inchis am rezolvat problema ms celor care m-au sfatuit

....................inchide-l..........................
                Last edited by adrianluca; 18 June 2010, 01:47. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

merg puse din orice an cred

Comment

exact, se potrivesc, dar sa fie de pe aceeasi versiune de echipare, sa nu pui de dizal pe benzinar.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google