Scârţâit la virarea volanului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aceeasi problema am avut-o si eu (scartait la viraj pe loc in dreapta),interesant este faptul ca nu i-am facut nimic iar zgomotul a disparut de la sine a doua zi.Oricum voi merge la un service sa vedem cauza.
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

sall la mine pe la 30k km cand viram in loc volanul scartaia am cautat cam 1 luna problema pana m-am suparat am pus un amic sa mearga intr-o parcare cu masina in cerc incet la relanti si eu pe langa masina) am depistat problema scartaiau cele doua bucse de la oala de sus a telescopului am remediat problema cu putina vaselina sub bucsa si de atunci totul este ok

Comment

Trebuie unse captetele de bara si se rezolva problema eu asa am facut!

Comment

dar culmea era ca capetele de bara erau noi atunci ce aveau doar 2 saptamani:|

Comment

Pentru ca la fosta masinuta (supernova) am avut blocati rulmentii amortizoarelor fata din cauza ruginii, imediat ce-am cumparat loganul am uns acesti rulmenti (avea 4 ani de la fabricatie). La un an si cateva luni de atunci inca nu au aparut scartaieli pentru ca am pus vaselina din toata inima. Problema e ca aceasta operatie nu se poate face acasa decat cu ajutorul unor prese de arcuri. Eu am gasit in Botosani in bazar un set cu 400.000 acum 2 ani.
            Attached Files

Comment

Acum 2 ierni scartia de la camasa de cauciuc de pe telescop. Am dat cu vaselina, in service si nu a mai facut. iarna asta a aparut scartaitul din nou, am dat cu vaselina, dar tot se mai aude putin. O mai fi si din alta parte .... nu am dat destul ....

am dat ieri cu niste spray cu vaselina sub cele doua bucse din capatul de sus al telescoapelor si s-a facut liniste
              Last edited by gigiman; 9 March 2010, 09:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am patit si eu la un drum cu rezonatoare sibiu brasov la viraj dreapta catre maxim si pe timp rece,am spalat cu jet bine sub roata si a disparut zgomotul...

Comment

scartait logan in viraj pe loc

salut . azi am constatat ca la un viraj la stanga chear foarte rar la dreapta se aud unele scartaituri ( un fel de cauciuc pe cauciuc) masina are 15250 KM si e din 2007..a mers si pe drumuri de tara cam (5000-6000km TAikameu .. gropi .. viteaza a 3 :| )poate fi problema de ungere..? sau trebui sa bag in service ) care mai are probleme si s-au remediat prin ungere... astept un PM cu pareri sau opini ;)) bafta

Comment

am patito si eu cu scartaitul dar am duso la spalatorie si am insistat pe la brate si bucsi si vad ca am scapat ..banuiesc ca era doar mizerie deci inainte de a le demonta tragetile o spalare buna ..)

Comment

salutare! o am din 2005, e laureat cu 52000 km! stand pe loc si pana-n 5 km/h scartaie si viraj stanga si viraj dreapta! sigur nu e de la oala amortizorului pt ca se aude undeva in partea de jos! se aude undeva in spatele rotii! in prima faza a scartait doar partea stanga! e posibil sa fie capetele de bara!

daca virez usor stanga/dreapta nu se aude nimic! daca maresc putin ritmu' scartaie!
                      Last edited by d_anny_10; 3 June 2010, 13:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

asa facea si la mine si am schimbat bieletele antiruliu

Comment

Am patit si eu, scartait la virarea volanului stanga - dreapta. Rezolvarea la mine a fost simpla: am bagat ulei cu o seringa la capatul de bara, dupa care nu am mai avut probleme(2000 km) pana in prezent.
                          Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
                          sigpic

Comment

Originally posted by Atinge Dragos View Post
                            Am patit si eu, scartait la virarea volanului stanga - dreapta. Rezolvarea la mine a fost simpla: am bagat ulei cu o seringa la capatul de bara, dupa care nu am mai avut probleme(2000 km) pana in prezent.
                            salut

exact aceeasi problema am avut-o si eu scartia de facea ca naiba au bagat ulei si dupa 10 min s-a schimbat pe garantie pivotul

mai si zicea domne o speli prea des si de asta se intampla ce mai niste profesionistii
                            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

sall baieti eu am o clantanit la volan cand virez stanga/dreapta ca sa zic asa mai exact cum se blocheaza volanul dupa ce scoti chieia din contact chiar si cu maneta trasa de semnal st/dr tot asa face deci numai cand anvart volanu asta dupa ultimul demontaj capacul desub volan + cel din fata ceasurilo am schimbat smd.urile pe albastru , am mai dat jos odata verificat vizual am dat maneta jos de semnal fara ia nu mai face cand o pun anapoi face iar chiar e suparator acel zgomot so vi dus maneta ceva pe la ia habar nu am astet parerile voastre anainte nu mi a facut niciodata

Comment

Salut,

Am si eu o problema la Loganul meu 1.4 legat de scartait.
                                Mi se intampla pana acum cateva luni (vreo 3 la numar) sa scartaie la viraje (intai stanga, ulterior si dreapta). Dupa un timp scartaitul a disparut numai ca de vreo saptamana a inceput din nou sa scartaie dar nu in viraje ci la drum drept si numai in viteza intai si a doua. Precizez ca scartaitul pare a fi unul metalic si nu se aude cand calc frana.
                                Ce poate fi?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google