Originally posted by andreyi
View Post
Zgomot La Motor, Ciudat
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostMai are cineva acel zumzait ciudat exact la turatia de 2000 rpm? Sub 2000 rpm sau peste 2000 rpm nu se mai aude zgomotul acela, exact cand ajunge in zona 2000 atunci scade timbrul motorului. Am observat ca e mai intens in treapta 1 la 2000 rpm. Se aseamana oarecum cu timbrul motorului de dupa remapare dar parca e un pic altfel (aduce a zgomot de filtru Mann de care am avut inainte).
Comment
-
Ne pregatim oare de catalizatoare noi? (Apropos, stie cineva cat costa un catalizator nou de origine E3 la reprezentanta?).
Asa mi-a zis un mecanic. Cica s-ar fi topit bucati din ceramica din int. catalizatorului. De tras, trage ca in filme motoru', adica bine.
La fel face si a mea de ceva vreme incoace, insa doar a decelerare cand ajunge pe la 2000-1900rpm. (in special cu motoru' rece)
La fel ca si voi, am facut resoftare in urma cu vreo 50000Km. Actualmente am putin peste 110000Km. Zbarnaitu' a inceput sa se auda mai accentuat in ultimele luni din iarna si persista in continuare. Cert e ca in anii trecuti nu facea.Last edited by Kojak; 20 May 2011, 14:05.
Comment
Comment