Plecare Cu Loganul In Italia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am fost in Italia de 2 ori 2008si 2010. in 2008amfacut un total de 5300km traseul afost Bucuresti-Sibiu-Arad-Budapesta-Viena-Salzburg unde am iesit de pe autostrada si am mers pe drumuri nationale cu niste peisaje superbe am mers pana la Arabba-Italia unde am mai facut un drum pina la Torino. La unguri platesti vigneta electronica in jur de 7.50 euro iar la austrieci cam tot asa in jur de 35 euro dus-intors pentru Austria si Ungaria in Italia se plateste pe autostrada in functie de km parcursi. Anul acesta am mers pe traseul Buc-Sibiu -Viena-Salzburg-Innsbruck-Bressanone unde am iesit de pe autostrada pina la Arabba. Am plecat din Buc la ora 6 dim si am mers cu opririle de rigoare pina dupa Viena la iesirea de St. Polten(in jur de ora 21) de pe A1 am mers pina la Traisen in jur de 15km de la autostrada unde am inoptat la un camping cu rezervare in prealabil facuta de o prietena vorbitoare de lb. germana unde am platit 35euro la o casuta 3 adulti si 2 copii, erau doua paturi de o persoana si o saltea dubla undeva sus ca intr-un podulet suficient cit sa incapa salteaua si sa doarma 2 persoane. Consumul a fost de 7.1 media pentru drumul de anul acesta masina fiind plina trei adulti si doi copii din care unul are 68kg plus bagaje, drumurile din Italia fiind numai prin munti.Mentionez ca am fost singurul sofer.
    Last edited by vladescu; 8 November 2010, 22:03.

Comment

Nu a mai fost nimeni in Italia in toamna asta?
      Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
      sigpic

Comment

Cine ma poate ajuta cu descrierea unui traseu pana la Grosseto, (Firenze).
        sigpic

Comment

incearca pe viamichelin iti descrie traseul destul de bine.

Comment

M-am uitat si eu la cateva routere, dar vroiam niste sfaturi de la cei care au fost fizic, cu toate datele cerute mai sus in topic: consum, traseu (austria sau slovenia), taxe, timp, eventual unde sa faci popasuri.
            sigpic

Comment

pai anul trecut in august am fost si eu cu masina in italia mai exact pana in padova. Am ales ca traseu prin austria. Din cate am inteles traseul prin austria ar fi mai lung cu aproximativ 150 km. In ungaria am dat 40 de lei pe vigneta valabila 10 zile( primeau si lei alea de la ghiseul din vama) iar in austria 7.80 euro vigneta valabila 7 zile. In austria trebuie sa lipesti in geam vigneta ca altfel iei amenda daca te prinde politia de acolo. In italia se plateste autostrada la km. Eu de la udine de unde am luat bilet pana in padova am dat 15 euro pe autostrada. Benzina: am umplut rezervorul cand am plecat de acasa, pe urma facut iar plinul in arad( aici mi-au intrat aproximav 37 de litri din cate mai tin eu minte) si sfatul meu e sa pui benzina inainte de a iesi din tara pt ca ungurii te pacalesc la schimbul valutar daca nu ai forinti, iar pus benzina aproape de iesirea din austria.Cand am fost eu benzina in austria era cam 1.24-1,30 euro. ACum am auzit ca sa scumpit in jur de 1.5 euro pe litru. Ca timp am facut aproximativ 29 de ore din care 4 ore am dormit la intrare in austria pt ca eram singurul sofer din masina shi nu am vrut sa fac cn stie ce prostie. Un pret aproximativ pt costul autostrazii in italia poti afla de pe autostrade.it Daca mai ai intrebari la care iti pot raspunde te ajut cu cea mai mare placere
              Last edited by adrianard; 14 March 2011, 18:28.

Comment

pai ce pot eu sa-ti zic e ca eu am mers pana in milano si am fost si pe la nisite rude in gratz (austria) si am facut 2.000 km fara nici o problema singura problema a fost ca am facut 1 zi pana la caransebes apoi numai 150 pe autostrada si am ajuns in 4 ore in gratz am dat cam 550 de E pe taxe + benzina...asta in 2007

Comment

cine ma poate ajuta si pe mine cu un traseu din focsani pina in roma, cu logan 1.5 dci. km consum carburant si taxe vignete si autostrazi. ms

Comment

Nicu968 traseul e urmatorul:Focsani,brasov,fagaras,sibiu,deva,arad,n adlac,szeged,budapesta(autostrada M5)de la budapesta te sfatuiesc sa o iei prin Slovenia drumul e mai bun si e mai scurt cu vreo 200 de km fata de Austria.Prin slovenia urmaresti Maribor apoi Liubliana(A1) SI INTRI in Italia prin Trieste. De aici faci Venezia,Bologna,firenze si in final Roma.In total sunt in jur de 2200 de km.In Ungaria o sa plaresti 6-7 euro in Slovenia era 15 euro pt7zile(minim)iar pe Italia in jur de 37 de euro.In Italia o sa iei un bilet in momentul cand intri pe autostra da si o sa platesti in momentul cand ai sa iesi prezentand biletul respectiv.Ai grija in Italia la radarul TUDOR .Consumul de motorina e undeva in jur de 2,5 rezervoare asta de pinde si de tine.Eu am mcv dci 70 cp si cam asa consum.Eu sunt din Golesti(vn) si locuiesc la Roma bafta si drum bun!

Comment

Este mai bun drumul prin Slovenia decat prin Austria?
                      Cine poate da relatii de ultima ora, rog sa posteze...daca a fost cineva recent in Italia.

sigpic

Comment

Plec in curind cu al meu Logan (furia albastra) pinaaaa tocmai in Spania la Alicante....va rog sa ma ajutati cu preturile ptr autostrazi in Italia,Franta si Spania...ca nu-s nebun sa merg pe soselele nationale(mai ales in Italia)!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google