If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,am un logan din 2005 Laureat are 28.700km aproximativ si dupa ce opresc motorul miroase a incins, nu stiu de la ce ar putea fi? mentionez ca merg cu ea cat de sportiv ,plecari cu scart ajoritatea timpului insa pana acum nu era acelasi miros cand mergeam in masalier.
revizia a fost facuta la 20.000km de la ce ar putea sa fie?
nu este nici o problema, atata timp cat temperatura motorul nu sare mai mult de 4 linii. dupa un mers mai sportiv, nu ai auzit si fierul cum se contracta? e normal si asta.
era ok daca era dupa mers sportiv dar am plecat din birou ca sa-mi mut masina la umbra ,distanta facuta ca sa o mut la umbra e de 50m din care 3-4 m mers in masalier si imi pare cam dubios dupa 50m sa miroase asa
daca ai mers cu spatele insemna ca ai tinut piciorul pe ambreiaj, adica l-ai patinat, deci e posibil sa miroasa ambreiajul. este un miros specific de...plastic incins
uite acum am venit din pauza de masa am parcat masina cu fata acelasi miros ,
jentile nu se incalzesc,pedala de ambreiaj tine pe toata cursa ei nu tine de la jumate...tine sus dar asa tine de cand am luat masina....
am si eu o intrebare , daca ma poate ajuta cineva. de vreo 2-3 saptamani am un miros de benzina in portbagaj, nu stiu de unde vine. mai nou am observat ca acesta patrunde si in interiorul masinii. multumesc
am ajuns acasa dupa un drum de 50km ca de asa te mai incurca lumea, cand am ajuns acelasi miros si ca bonus jentile de pe fata erau firbinti cele de pe spate reci... maine cred ca zboara in service...
la mine, 1.4 dupa 140km|h vine un miros specific.nu pot sa zic ca e un miros de ars,nu stiu cum sa il descriu dar stiu ca daca depasesc 140,145 vine acel miros.masina are 195000,ambreiajul nu a fost schimbat niciodata,uleiul in cutie a fost doar completat asta iarna..ma gandesc sa nu fie de la cutia de viteze..orice sfat este bine primit..va multumesc!
Verifica sa nu ai ceva scurgeri de ulei care sa ajunga pe galeria de evacuare.
Posibil de asemenea sa-ti patineze un pic ambreajul si sa nu-ti dai seama (cat de sus prinde?)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment