Salut! Vreau sa ii intreb pe cei care se pricep cu adevarat (Cristi-XP, DOC, etc). Interfata asta, cumparata de pe net cu 30USD sunt bani aruncati? Am incercat sa citesc ECU la 1.4 mpi si n-am reusit. Nici la Peugeot 206, 1.4 benzina. Nu ma intereseaza a face bani din asta, vreau doar sa stiu daca e buna de ceva interfata asta. Mersi
Galletto EOBD 1260 - Bani Aruncati?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
)))))))
deocamdata bani aruncati , mai tarziu cand blochezi vreun calculator o sa fii pe castig )Last edited by Cristi_Xp; 22 August 2010, 22:13.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu fii tolomac, daca doar incearca sa se conecteze, nu blocheaza pe nimeni.
vorbeam serios: ai si soft care sa stie sa lucreze cu galetto ala, sau ai pus un soft moca de pe net si nu merge? ca foarte probabil asa nu-ti va merge in veci. in principiu, trebuie ca softul sa cunoasca interfata, altfel e ca si cum ai incerca sa legi un telefon in impulsuri la o centrala digitala cu formarea de numere in ton. adica niet smenuialaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
softul care il am e doar ce am primit pe un CD mic. Probabil e acelasi cu cel gratuit de pe net. Adevarul e ca nu se leaga cu Loganul de 1.4 si nici cu un Peugeot 206. Aveti voi alte softuri? Repet, nu vreau sa fac afaceri in a softa masini, l-as folosi pentru mine personal.
Originally posted by Cristi_Xp View Post)))))))
deocamdata bani aruncati , mai tarziu cand blochezi vreun calculator o sa fii pe castig )
Comment
-
galleto este o clona chinezeasca la o interfata .
profesional se lucreaza cu altceva .Avand in vedere subiectul aici se inchide .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment