Ce Stiti De Cutia De Viteze De La 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Stiti De Cutia De Viteze De La 1.4

Sunt utilizator nou de logan. Am cumparat un blackline de 1.4 si am o nelamurire la cutia de viteze din cate am citit motorul de 1.4 vine cu modelul jh1 de cutie, iar cei de la reprezentanta mi-au spus ca pe a mea este jh3 cea de la 1.6 si nici ei nu inteleg de ce. Mai are cineva cutia asta pe 1,4

Si daca ar fi JH3 crezi ca ar fi vreo problema ceva...?
    Au aceleasi rapoarte oricum JH1 si JH3 de pe benzinare.

Comment

am pus intrbarea ptr ca am avut prb cu una dintre planetare si cei de la repr au vrut sa-mi anuleze garantia pe motivul ca am schimbat eu cutia de viteze
      Last edited by darksid3; 25 August 2010, 08:54.

Comment

ce cretini. in factura masinii, in ordinul de plata, etc, nu scrie serie motor, serie sasiu, serie cutie de viteze? daca e tot aia, sa fie sanatosi. si pana la urma, daca e bine pusa cutia de viteze (si nu vad de ce n-ar fi, ca altfel nu ar debreia calumea, ar troncani, etc) nu se rup planetarele. dar na, cu prostii nu te poti pune...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cred ca in cartea de identitate este trecuta si seria de la cutia de viteze. Verifica si bate-i in cap cu ea pe cei de la service.

In ordinul de plata Seba?
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Problema sa rezolvat dupa ce m-au pus sa fac o cerere catre uzina care sa arate ca asa a venit masina si in care sa se arate motivul schimbarii cutiei de la jh1 la jh3. iar motivul era explicat ceva de genul Deoarece nu am avut cutii modelul Jh1 disponibile la momentul asamblarii Sd Lsdae Logan 1.4 din seria Blackline Serie motor ...... si serie sasiu ....... am optat pentru montarea unei cutii Jh3. Ne cerem scuze pentru in inconvenienta.

Comment

Si macar asa de amorul artei nu le-ai facut putin scandal celor de la service?
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

pai stii cum e la noi fara nu rezolvi nimic. Si asa aveam un car de nervi ptr ca una din planetare nu avea burduf si eu am vazut dabia cand am ajuns cu masina acasa dar m-am mirat ca ptr trb asta n-au zis nimic au tacut si au schimbat-o

Comment

lumina pt.mers inapoi

stie cineva unde este amplasat electrocontactul de pe cv care transmite curentul la becul de mers inapoi?
                  Ms

Comment

pe cutia de viteze .
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

bah ce destept esti. omul a zis clar "electrocontactul de pe cutia de viteze"...@danysoft32: vezi ca langa o planetara e senzprul de viteza, cel de marsarier cred ca il gasesti daca te uiti la cutie pe la roata stanga fata. cred ca e undeva sus sau un pic lateral, dar oricum, inspre roata stanga. sper sa retin eu bine...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am vazut clip cu renault sandero 1.0 16v,sa stiti ca eu cred ca cutia aia de viteze ar fi excelenta pe 1.4 Are rapoarte mai scurte

Comment

sandero 1.0 16v?????unde se vinde asa ceva?brazilia?argentina,columbia?zonele astea?
                          Last edited by PCH; 29 September 2010, 22:19.

Comment

Cred ca 1.2 16v a vrut sa zica
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nu,uitehttp://www.youtube.com/watch?v=sSIzw...eature=related....sunt mai multe filmulete,chiar nu stiam ca exista motorul asta pe dacia/reno sandero!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google