Se Incalzeste Plansa De Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Incalzeste Plansa De Bord

Buna! Am o problema si nu stiu daca si la altii se intampla la fel. Dupa ce fac aprox 10-15 km plansa de bord in zona butonului geamului electric fata stanga si dezaburire se incalzeste foarte tare. Care ar putea fi cauza? multumesc anticipat.

Si la mine la fel, dar numai cand merg cu farurile aprinse. Deci cred ca e de la faruri.

Comment

Se incalzeste cu pozitiile aprinse ? Daca da, atunci ar putea fi becul ce se aprinde odata cupozitiile din buton.
      Eu am mai schimbat beculete in butoane (am pus beculete de scala de la radiocasetofoane) si unele incalzeau destul de tare butonul si in zona lui.
      Last edited by lau; 9 October 2010, 00:24.

Comment

se incalzesc doar butoanele sau si masca aceea gri??
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

Se incalzeste toata zona aceea. Probabil beculetele care lumineaza butoanele.

Comment

parerea mea ca e de la beculete...si eu patesc la fel...frig butoanele ca naiba...trebuie sa avansam.led-uri ar trebui sa rezolve problema,nu?
            Keep It Real! Keep It Simple!
            sigpic

Comment

led urile rezolva problema. nu se mai simte absolut nimic. este rece plansa la mine

Comment

Adevarat.Si eu simteam o oarecare incalzire in acea zona la drum lung.Ledurile au rezolvat problema...desi motivul initial(de trecere la leduri) a fost unul estetic.

Comment

sincer nu am incercat sa vad daca se incalzeste cand farurile nu sunt aprinse. Oricum nu este nimic serios se pare. Multumesc!

Comment

treceti la led-uri si scapati orice supraincalzire
                    Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google