E3-E4..nu ma doare capu..masina e inmatriculata,merge bine,ce-mi mai trebuie?
Cum Aflu Ce Norma De Poluare Am?EURO Cat?
Collapse
X
-
Originally posted by bear_mc View PostM-am uitat si eu in talon la masina mea la sfarsitul nr de identificare si scrie E3. Cam dubioasa treaba. Eu stiam ca toate motoarele de la logan mai ales cele pe benzina au fost euro 4 de la inceput, numai cele diesel au fost euro 3 si au fost inlocuite prin 2007 daca nu ma insel.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
-
Originally posted by marin_buzan View Postbuna ziua
poate sa-mi spuna cineva care va fi noua taxa auto la un logan 1.4 benzina euro 3 din 2004 si de cind intra in vigoare?
multumescLast edited by madi; 17 December 2011, 20:31.
Comment
-
asa stiasm si eu ca s E4 de la inceput benzinarele dar la noi RAR ul face ce vrea oricum.
am un prieten, masina adusa euro 2 si la RAR i a dat non-euro, asta e. Traim in rom si asta ne ocupa tot timpul, sanatate sa avem.
Comment
-
Taxa poluare
Am fost astazi (04.01.2013) sa inmatriculez o masina LOGAN AMBIANCE 1,4 benzina - fabricatie 2004.
M-au trimis la ANAF sa platesc taxa de poluare.
Am cautat ce tip de EURO este...si am gasit in cartea masini tipul de EURO ...ESTE E3. Se poate vedea exact in talon sau in cartea masinii la numarul de omologare...ultimele doua caractere.
Poate este o coincidenta, dar si seria cartii de identitate la mine incepe tot cu E3 urmata de cifre.
Gasind o grila de calcul a taxei de poluare (conf. Legii 9/2012) rezulta ca trebuie sa platesc aproape 4000 lei
Venind acasa am urmarit ce a mai facut guvernul cu chestia asta si nu am gasit nimic clar.
Va mai tin la curent,
Toate cele bune
Comment
-
Comment