Problema , Pls Help

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema , Pls Help

Salut ,
    De ceva timp am observat ca dupa ploaie sau dupa ce masina a fost udata( ma refer pe la capota ) imi face foarte urat , tremura , merge sacadat pana se incalzeste motoru si acea apa, sau acel condens dispare , apoi merge brici

Am observat ca la Blocul bobine de aprindere imi lipseste un surub cu care este acesta prins , de acolo sa fie oare ?

Va intreb pe voi ca nu ma pricep si daca e sa o duc la un service ala sigur o sa-mi zica ca a fost , aia si aia si sa ma umfle de ceva Roni , lucru pe care nu vreau sal fac , sa dau pe un " surub" vreo 100 -200 roni

Care ati mai patiti sau stiti ceva despre acesta problema... multumesc

Din fabrica lipseste acel surub la bobina de inductie iar cu trepidatul motorului dupa fiecare ploaie nu stiu ce sa zic

Comment

dar il pot pune la loc nu ? adik sa cumpar eu altu , cred ca de acolo e problema , poate face condens ....

Comment

Incearca sa faci o curatare la motorasul pas cu pas

Nu nu-l pune la loc deoarece exista riscul sa fisurezi bobina de inductie , asta e si motivul de ce cei de la Dacia nu la mai pus
        Last edited by jelly; 9 December 2010, 18:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

si cum adik sa fac o curatare pas cu pas , fii mai explicit te rog , ms
          Last edited by valeriuciprian; 9 December 2010, 22:58.

Comment

Pe corpul clapeta este montat si motorasul pas cu pas care acesta mentine relantiul motorului si e posibil cand e motorul rece sa iti faca ce zici tu

Corpul clapeta este montat sub carcasa filtrului de are si tot acolo este si motorasul pas cu pas
            Last edited by jelly; 9 December 2010, 18:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

asa imi face numa cand ploua , a stat zapada pe ea , etc, deci daca este uscat afara , nu are nimic ,

a si sa nu uit , in momentele alea mi se aprinde si becul de la catalizator in bord ( palpaie) , apoi dupa ce motorul s-a incalzit si apa aceea sa evaporat , dispare si el , iar masina merge bine

am sa incerc si sa curat MPP , bine ar fi sa fie de acolo , ca ma calca oe nervi

Am doua rugaminti :nu mai cita postul anterior si nu mai scrie mirc.Multumesc.
              Last edited by valeriuciprian; 9 December 2010, 22:58.

Comment

Pe langa cele spuse de jelly

Probabil fura curent cand e umiditate mare in aer sau ceva contacte oxidate pe la senzori . Verifica bobina de inductie si fisele sa fie in stare buna , daca sunt crapate scapa curent . Mai verifica si sonda lambda sa nu-ti fi intrat apa la mufa si sa se fi oxidat contactele .
                Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google