1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eeee na...Ce norma rupe?
    Si rodajul e un factor alaturi de modalitatea de pilotare a masinii, insa e cale lunga pana la a se comporta altfel decat alte motorizari tot de 1.4.
    Deci toate "ie" la fel. Nici tu nu esti mai cu motz, nici masina ta.
    PS: no ofence, dar m-am cam saturat de oameni care vin cu axiome si sustin ca ei sunt mai presus decat altii alaturi de masinile lor.(avand aceleasi motorizari)
    @B02FVR sa inteleg ca faci parte din categoria posesorilor de 1.4 care sustin ca masina merge cu 190? si scoate suta in 9? asa-i?
    Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine.
    Last edited by Cezar; 8 July 2008, 17:02.

Comment

• De fapt nu motorul e de vina ci cutia de viteze , care a fost gandita pentru economie de carburant. Ia sa-i fi pus francezii pe cutie un grup conic cu demultiplicare mare sa vedeti ce demaraje avea masina , dar apoi salut viteza maxima de 160 km/h. (in cazul in care se modifica doar grupul conic)

Comment

• Originally posted by iancucezar View Post
        Eeee na...Ce norma rupe?
        Si rodajul e un factor alaturi de modalitatea de pilotare a masinii, insa e cale lunga pana la a se comporta altfel decat alte motorizari tot de 1.4.
        Deci toate "ie" la fel. Nici tu nu esti mai cu motz, nici masina ta.
        PS: no ofence, dar m-am cam saturat de oameni care vin cu axiome si sustin ca ei sunt mai presus decat altii alaturi de masinile lor.(avand aceleasi motorizari)
        @B02FVR sa inteleg ca faci parte din categoria posesorilor de 1.4 care sustin ca masina merge cu 190? Si scoate suta in 9? Asa-i?
        Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine.
        Frate eu m-am referit si sunt convins .. Ca a mea se infige mai tare decat ori care alt logan de 1.4 ne modificat.. Nu am zis ca e ferrari si nici BMW ca nu sunt nebun pt ca e un cazan d masina ... Dar.. Pot sa iti demonstrez daca vrei

Comment

• Madi, ia explica-mi tu care perechi de roti ar fi antrenate de-o cutie transversala cu grup conic? ai gandit-o mult? Loganul nu-i dacia 1300 cu cutie longitudinala si grup conic...

b02fvr: ce spui tu nu tine de rodaj. E adevarat ca orice ecu injectie "invata" stilul de condus al soferului, dar pe verificate, deconectaeaza bateria la tine si la un alt logan 1.4mpi nemodificat pt 10 minute si apoi luati-va "in colti". Vei vedea ca amandoua trag la fel. Asta daca vrei timpi la milisecunda. Altfel, bagati amandoi aceeasi benzina si o sa vezi ca soferul face diferenta, nu masina. Daca pe 400m masina ta ia avans de 1-2m, da-mi voie sa-ti spun ca nu trage si nici nu se infige mai bine decat orice alt logan 1.4mpi stock.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cu tine chiar sunt de acord.. Ai fost singuru care ai avut dreptate

...si nu mai posta mirc
            Last edited by Seba; 9 July 2008, 19:54.

Comment

• Pai seba are mai mereu dreptate...Vine cu explicatii logice si cu experienta varstei lui inaintate

Comment

• Originally posted by B02FVR View Post
                Frate eu m-am referit si sunt convins .. Ca a mea se infige mai tare decat ori care alt logan de 1.4 ne modificat.. Nu am zis ca e ferrari si nici BMW ca nu sunt nebun pt ca e un cazan d masina ... Dar.. Pot sa iti demonstrez daca vrei
                Originally posted by B02FVR View Post
                Cu tine chiar sunt d acord.. Ai fost singuru care ai avut dreptate
                Cazan te asigur ca nu este.
                In alta ordine de idei, afirmatiile tale se bat cap in cap.
                Exemplific: "a mea se infige mai tare decat oricare alt logan de 1.4 nemodificat"(apropo oricare si nemodificat se scriu impreunat, no ofence). Urmand apoi afirmatia la spusele lui Seba in care sustine si el clar ca nu exista diferenta majora, ci doar soferul o face, afirmatia ta fiind: "cu tine sunt de acord..Ai fost singuru care ai avut dreptate"
                Pana la urma cum ramane? Merge mai tare decat oricare alt 1.4 sau "ie" la fel?
                Concluzia atat a mea cat si a lui Seba fiind aceeasi.
                PS: intentia mea nu este sa supar pe nimeni, uneori se supara doar pe aceia care posteaza gratuit
                Last edited by Cezar; 9 July 2008, 13:44.

Comment

• stai linistit ca nu m-am suparat....
                  Last edited by Seba; 9 July 2008, 19:54.

Comment

• Bun. Ansamblu motor- cutie de viteza transversal nu are grup conic , are sistem de angrenare cu roti cilindrice si in principiu chestia cu demultiplicarea este adevarata. Nu era nevoie sa faci misto, era de ajuns o lamurire.

Comment

• Daca ii dai "chedala" nu e lenesa..Am fost la munte acu 2 veri cu porbagaju` bushit de bagaje siin mashina eram 5 persoane + un copil ( de vreo 30 kg si ala ) ) si...Chiar nu m`a dezamagit..In a 5 a cam lenesa dar nu e pt putere
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Daca vrei ca sa ai o masina de familie
                        1,4 e cea mai buna alegere
                        sigpic Alexandria

Comment

• Da si asta e adevarat cristy plus .. Dar e destul de buna..Oricum decat dacia 1310/1410 etc e muuuuuuuuuuuuullllllltttttt mai buna si sunt unele situatii in care ma surprinde :P
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Eu m-as duce pe 1.6 acum lucrez pe taxi pe un diesel de 65cp
                            merge calumea dieselul mai ales la deal
                            am dat liniuta cu un 1.5 dci 70cp
                            l-am ars
                            Its just a car ...

Comment

• Inseamna ca esti sofer mai bun ca ala sau ai masina mai usoara
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Daca l-ai facut inseamna ca a gresit el ceva sau dupa cum zicea si seba sofer mai bun sau poate greutatea mai mica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google