Pai eu aveam 2-3 linii la benzina ala avea plinul facut si a schimbat la 5000rpn ... La max 4000 trebuia sa schimbe
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
Scuze de offtopic, dci-ul de 65 cp face la reprize dci-ul de 70 cp (testata cu mine in dreapta de cateva ori). Avantajul la asta de 70 e la drum lung, la demaraj/reprize ia bataie.
Deci nu e treaba ca ''ai fost sofer mai bun'' va asigur de asta.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostScuze de offtopic, dci-ul de 65 cp face la reprize dci-ul de 70 cp (testata cu mine in dreapta de cateva ori). Avantajul la asta de 70 e la drum lung, la demaraj/reprize ia bataie.
Deci nu e treaba ca ''ai fost sofer mai bun'' va asigur de asta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Pai la firma de taxi de aici din oras .. Au doua logane de 65cp unul din ele pe care l-am condus are 242000km si multi ziceau ca acest dci de 65 cp trage mai bine ca alea de 70 :-s
pai cum au ajuns la concluzia asta nu stiu ..Its just a car ...
Comment
-
Originally posted by miezu View PostCEZAR@ scuza ma ca te intreb dar tu cat crezi ca poate "fugi" 1.4?
On topic: cred ca e o motorizare decenta. Ca sa faca fata trebuie urcat in ture, dezavantajul fiind in aceste conditii consumul.
Cu alte cuvinte, un motor mediocru, care insa isi merita banii.
Comment
-
Dupa parerea mea nu cred ca e asa puturos cum cred unii, evident daca il compari cu un bmw sigur ca e , dar din propria mea experienta cred ca e un motor suficient pentru masina, am mers pe Transfagarasan (5 persoane+bagaje) si nu ma dezamagit in nici-o curba sau panta, depinde mult cum il rodezi si cum mergi cu el.
Comment
Comment