1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai eu aveam 2-3 linii la benzina ala avea plinul facut si a schimbat la 5000rpn ... La max 4000 trebuia sa schimbe
    Its just a car ...

Comment

• CEZAR@ scuza ma ca te intreb dar tu cat crezi ca poate "fugi" 1.4?

Comment

• Scuze de offtopic, dci-ul de 65 cp face la reprize dci-ul de 70 cp (testata cu mine in dreapta de cateva ori). Avantajul la asta de 70 e la drum lung, la demaraj/reprize ia bataie.
        Deci nu e treaba ca ''ai fost sofer mai bun'' va asigur de asta.

Comment

• Am auzit ca alea de 85cp diesel se infing bine la drum,poate voi avea curand ocazia sa conduc unul
          KISSFMurile diesel au 85cp ?
          Its just a car ...

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
            Scuze de offtopic, dci-ul de 65 cp face la reprize dci-ul de 70 cp (testata cu mine in dreapta de cateva ori). Avantajul la asta de 70 e la drum lung, la demaraj/reprize ia bataie.
            Deci nu e treaba ca ''ai fost sofer mai bun'' va asigur de asta.
            un motor mai puternic, cu cuplu mai mare si disponibil la o turatie mai mica, cu aceeasi cutie de viteze, aceleasi dimensiuni de roti, cu aceeasi caroserie (sper ca si cu aceeasi incarcare) sa si-o ia de la unul mai slab? Sfideaza legile naturii super dci-ul ala de 65 de cai
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu stiu ca nu are aceeasi cutie, sunt rapoarte ceva mai lungi la dci de 70 cp.
              Da, e super pt ca bate la reprize dci-ul de 70 cp.

Ia verifica ce turatie are una la 150 si ce turatie are alta.

Comment

• Cutie jh3 au amandoua, daca numa insel, poate-ai nimerit unul cu cutie jr5 si-atunci , da , la exemplarele alea poate le-o da. Dar sunt cam rare, din cate stiu...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ai zis-o octavian ..
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Da, a zis-o...Vezi aici cutia jh3 de pe loganul dci70 si aici cum ca toate loganurile au bara stabilizatoare, asta ca sa se incheie discutiile si despre subiectul ala...

Comment

• Pai la firma de taxi de aici din oras .. Au doua logane de 65cp unul din ele pe care l-am condus are 242000km si multi ziceau ca acest dci de 65 cp trage mai bine ca alea de 70 :-s
                      pai cum au ajuns la concluzia asta nu stiu ..
                      Its just a car ...

Comment

• Sper ca va dati seama ca sunteti off de mult timp
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @raduprov, din cauza rapoartelor cutiei de viteze la cel de 65Cp, care sunt mai scurte.

Comment

• Mosu, te-ai uitat peste link-urile postate de mine ceva mai devreme? Au aceeasi cutie...Asa zice site-ul dacia. Hai inapoi la topic, ca discutam pe langa subiect

Comment

• Originally posted by miezu View Post
                              CEZAR@ scuza ma ca te intreb dar tu cat crezi ca poate "fugi" 1.4?
                              In conditii ideale ( fara panta, fara vant din spate, 2 pasageri, fara bagaje, fara rezervor plin), 180 pe ceas, deci 162 real.

On topic: cred ca e o motorizare decenta. Ca sa faca fata trebuie urcat in ture, dezavantajul fiind in aceste conditii consumul.
                              Cu alte cuvinte, un motor mediocru, care insa isi merita banii.

Comment

• Dupa parerea mea nu cred ca e asa puturos cum cred unii, evident daca il compari cu un bmw sigur ca e , dar din propria mea experienta cred ca e un motor suficient pentru masina, am mers pe Transfagarasan (5 persoane+bagaje) si nu ma dezamagit in nici-o curba sau panta, depinde mult cum il rodezi si cum mergi cu el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google