1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Linisititi-va, caci de ceva posturi incoace decat off-topic faceti.
    Ce treaba "incapacitatea" motorasului de 75 de cai de a face depasiri din scurt cu nevoile unui om cu familie?
    Vb de performante, cand un familist are nevoie de totul altceva, si anume: pret de achizitie redus, pret intretinere redus, fiabilitate, spatiu interior mare, spatiu depozitare mare.
    Asa ca hai sa vb despre avantajele sau dezavantajele pe care le are 1.4, STRICT referitor la NECESITATILE unui om cu familie ( nu unui "pilot de drumuri nationale")
    Last edited by Cezar; 25 November 2008, 00:36.

Comment

• Ai si tu dreptate Cezar,cum ai avut in cele mai multe cazuri.
      On topic:este foarte bun motorul de 1.4 avand in vedere pretul,nu papa mult,atata timp cat stii sa-l exploatezi cum trebuie.Si isi face treaba de fiecare data.Multumit.
      sigpic

Comment

• Si eu sunt multumit..Dar mi-ar place un pic mai mult cuplu(oricum eu la-m ales pe asta de 1.4 asa ca nu pot sa il injur)

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
          .................................................. ....................Ce treaba "incapacitatea" motorasului de 75 de cai de a face depasiri din scurt cu nevoile unui om cu familie?
          Vb de performante, cand un familist are nevoie de totul altceva, si anume: pret de achizitie redus, pret intretinere redus, fiabilitate, spatiu interior mare, spatiu depozitare mare.
          ...............
          De performante am putea vorbi de la 100 cp in sus, 100 cp care nici aia nu-ti permit nemaipomenit depasiri din scurt.
          Un familist are nevoie de o motorizare care sa-i poata duce familia si bagajele in conditii decente, nu sa stai cu morcovu-n cur ca nu poti depasi un tir ca ai in carca 300 kg incarcatura. Mai poti sa ceri ceva de la un 75 cp si un pic peste 100 Nm in conditiile astea ??
          Daca aveam famile mai numeroasa (momentan nici nu sunt familist 100%) in mod sigur optam pt un 1.6 minim.
          Last edited by Octavian; 26 November 2008, 11:09.

Comment

• Eu sunt multumit de motor si de performantele lui, daca vroiam sa fac depasiri in scurt imi luam alta masina cu un motor mai mare sau de ce nu motorul de 1.616v de la logan. Carcotasi sa stea deoparte

Comment

• Hai ca sunt anumite drumuri,care daca nu ii dai sau nu ai masina mai puternica,stai ani dupa ala cu tir-ul,sau autocar.
              sigpic

Comment

• Fiat Linea cu motor de 1.4 si 77 de cai cu 0-100 km/h in 14.6 secunde...Si aia nu se mai vaita......
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai Pacco, da' la semafor astepti pana se face verde?
                  din cate stiu depasirea se face atunci cand sunt indeplinite cateva conditii, una dintre ele fiind sa nu periclitezi siguranta celorlalti participanti la trafic!
                  respect

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Fiat Linea cu motor de 1.4 si 77 de cai cu 0-100 km/h in 14.6 secunde...Si aia nu se mai vaita......
                    Facem pariu ca are reprize mai bune?
                    Oricum normal ca nu se vaita, ca sunt constienti de ce teapa au luat ))) (asta e ca si Golfu de 1.4 sau Focus 1.4. sau Octavia 1.4....)

Asa spuneam si eu de Fordu lu fratello, ca are 250 kg in plus fata de mine si demaraj pana la 100/h la fel ca al meu (al meu sa presupunem ca mai bun decat una stock ca e remapat). Ei cat ma tin de el...? Un 90-100/h mai bun sau egal cu alta masina nu are aproape nici o legatura cu traficu zilnic, nu e o regula ca aia cu demaraj mai slab pana la 100/h sa fie si mai puturoasa, in trafic.
                    Last edited by Octavian; 26 November 2008, 15:21.

Comment

• Are reprize mai bune daca-i intrebi pe proprietari, normal, ca ei au fiat, nu ***** de logan. Ia pune ambele masini contra cronometrului, ca ala nu face deosebirea intre numele marcilor si vezi ce iese
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Exact la asta ma gandeam, un 80-120 pe tr V sa vedem care pe care.

PS: nu stiu Linea, dar Golf IV 1.4 ma ia la 80-120.
                        Last edited by Octavian; 26 November 2008, 15:41.

Comment

• Eu am vrut sa subliniez altceva: Faptul ca nu performantele sunt problema...Ci subiectivismul unora
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                            Hai ca sunt anumite drumuri,care daca nu ii dai sau nu ai masina mai puternica,stai ani dupa ala cu tir-ul,sau autocar.
                            depinde,daca tu vrei sa faci depasirea cu tr V, normal ca dureaza, dar retrogradezi intr-o treapta inferioara si e ok...

Comment

• Probabil ca sunt situatii unde la ~80 km/h nu e buna nici tr IV ))
                              Mor cand vad cate un Logan (in special 1.4) ca se baga in depasire si pe la jumatea tirului i se taie macaroana, abia trece de el. Da-i tata a treia, a patra, baga-i 5000 in freza - cat trebuie, ca sa te duci hotarat! ))))

Comment

• Am mai spus-o si ma repet: la cine ii e groaza sa amestece cu "batul in cutie" sa-si ia masina cu motor de 6000 si cutie automata. La ala numa' ii dai un kick-down si se duce (retrogradeaza si ala, dar nu tre' sa o faca soferul), te tii numa de "covrig".

de aia mi-as lua si io da n-am finantele necesare cumpararii, intretinerii, alimentarii si atunci raman cu loganu si schimb treptele.
                                Un om fie crede, fie nu ca poate sa faca ceva, de obicei are dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google