Diferentele se vad in conditii extreme...Este vorba de 15 cai diferenta nu 150 iar astia 15 cai fac diferenta in anumite situatii adica nu e ceva care sa te dea pe spate
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
Bai gata.
Nu ma spuneti ca e aceeasi diferenta intre 1.4-1.6 cum e 1.6-1.6 16V ca nu e ))
1,5 sec fata de 0,8 sec la 100/h
13 km fata de 8 km dif la viteza maxima
16 Nm fata de 12 Nm.
Deci clar mai apropiata 1.6 de 1.6 16V fata de cum e 1.4 fata de 1.6. Faceti calcul de procent la diferentele de valori sa vedeti cat iese, departe de aceeasi treaba.
Ca voi simtiti la volan altceva, asta e. Si eu am simtit ca nu prea e diferenta intre stock si remap la 1.4, asta deoarece ca sa simti diferenta aia de 1 sec sa spunem tre sa fii baiat simtit tare.
PS: Cezar, in principiu am vorbit de 1.4 , deci oarecum legat de masina de familie, informatii utile... Deci ma opresc aici, gata ))
Comment
-
Lasa-l drac ca l-a vazut toata lumea ) plus ca nu e cazu aici.
Oricum, un pic s-a mai redus megadiferenta dintre 1.4 si 1.6 cu remapu, deci chiar as putea spune ca e aceeasi dif ca intre 1.6 si 1.6 16V )))))
Ca fapt divers, tre sa fac aceeasi proba cu un 1.6 stock (a lu BubuVasile, ca ala ii dai in goarna bine )).
Comment
-
Originally posted by gYo View PostIntre 1.6 si 1.6 16v nu mie se pare nici o diferenta... Kiar am mers in paralel cu un prieten cu 1.6 16v si eram la egalitate
la voi putea sa fie si diferenta de "piloti"
,kilograme...etcOriginally posted by darksid3 View PostIntre 1.6 si 1.6 16 v este aceeasi diferenta ca intre 1.4 si 1.6 ...Adica 15 cai putere.
diferenta intre stock si resoftat o vezi pe cronometru,nu simti prea mare lucru,poate cel mai bine cand revii de la resoftat la stock.
Dar dintre 1.6 si 1.6 v iti zic io ca o simti sigur,la fel si dintre 1.4 si 1.6 ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Huooooo, ai benzinar si ai picat in vraja cuplului mare de la dizal! )))))))))))))))
Desigur ca (cred eu) la toti ne place cuplul bun de la dizal, dar daca o iei la sandale (asta e vorba lu' Tweety, mi-a placut) ai sa vezi ca e mai jos decat un benzinar (cazu de fata sa spunem un 1.6 mpi, sau cum ar fi 1.4 mpi si dci 65 sau 70 cp).
PS: dif intre un 1.6 mpi fata de 1.6 16V e mult mai mica decat intre un 1.4 mpi si 1.6 mpi, datele producatorului spun asta, sa minte...? ))
PS: Pacco, i-a la blana ca lumea un 1.6 mpi si ai sa vezi diferenta fata de 1.4 . Daca te joci numai in 2500-4000 rpm nu simti mare lucru (desi, ceva si acolo ar fi trebuit sa simti ceva).
Comment
Comment