1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• corect...
    apropo de c ein semnatura scrie mioBeni? :P
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cred ca-i v....sau trebuia sa fie...........aceasta poza-i preluata de la cineva.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• am fost in week end la sinaia
        4 persoane +bagaje
        foarte multumit
        sigpic Alexandria

Comment

• cristy..se comporta foarte bine 1.4.depinde de condusul fiecaruia.uneori se simte lipsa unui motor1.6
          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• asa e am mers si cu 16 valve e mai bun
            dar eu mam invatat cu a mea
            sigpic Alexandria

Comment

• Ooo ce repede m-as invata pe un 1.6 16V )))))))

Comment

• Sal!
                Am Loganul din martie 2007, 1.4 evident, si am deja 41000 km. Impresia este foarte buna despre el...schimb la 2500-2700 rpm, nu insist cand nu e cazul, dar cand trebuie ma dau la ea. Viteza maxima cu care am mers este 160 km/h asa arata in bord...pe autostrada...simteam ca nu mai urca mai sus...chiar am vrut sa vad ce poate...mentionez ca mai eram cu un coleg in masina si aveam si ceva genti in portbagaj...
                Consumul este ok pt mine...cam k in cartea ei...bag doar de la MOL benzina de 95 si e foarte buna. Probleme tehnice zero pana acum, reviziile la timp, ulei doar Elf Evolution SXR 5W40.
                Mentionez insa faptul ca dupa 120 urca destul de greu...trebuie sa ai ceva rabdare cu ea. Nu sunt vitezoman...in afara viteza de croaziera e de 100 km/h ceea ce ma multumeste (rapid si in siguranta). Demarajul la fel de bun (daca stii cand sa schimbi treapta).
                Concluzie...e o masina buna (avand in vedere ca ai doar 75 hp) si oricand mi-as lua Logan.(..fiabil...cel putin al meu).
                Urmatorul va fi tot Logan dar am sa incerc cu cel de 1.6 16v...sper sa simt diferenta.
                Am mers cu un Megane Sedan de 1.4 16v de 100 hp si trebuia turat destul de mult....m-am cam speriat....dar a fost ok. Merge la fel k Loganul....

Mentionez ca este vorba de un Laureate, iar ca imbunatatiri aduse as avea...
                Oglinzi electrice si degivrante de MCV, senzori de parcare originali cu display, stripping stalpi laterali, aparatori noroi fata spate, aparatori aripi fata spate, alarma, bare pavilion pentru eventual portbagaj superior, Mp3 player Blaupunkt, boxe fata Renault (pe cele spate inca nu le-am schimbat), cotiera originala si covorase interioare tip tavita....kam atat....
                Sincer m-ar interesa geamuri electrice spate...dar nu promit nimik inca...Bafta multa si drumuri libere...!
                Last edited by KNYK; 10 February 2009, 21:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Respectele mele tuturor Am si eu un Abs plus 1.4 vreau sa zic ca fiecare isi face consumul in functie de talpa proprie......am urcat dealul negru 3 persoane cu 90Km/h fara nici o problema in viteza 4 exceptand curbele acelea imposibile ........pentru o familie ii suficient parerea mea daca esti modest .....pentru cei cu fite nici un Mertzan nu-i bun.

Comment

• wa fratilor nu mai comparati dieselul cu benzina, ca oricum la deal un 1.5 dci fie si cu 70 cp tot face un 1.4 sau 1.6
                    eu am patit-o in cheile bicazului si inspre lacul rosu.....e puturos la deal dar ii place tare valea la loganul 1.4

Comment

• tureaz-o si tu un pic mai tare! bafta
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Sau remapeaz-o mai cistigi un pic.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• Am fost ieri pana la munte,noaptea,drum liber,1 ora am facut.Am mers constant pe DN1 cu 120-130 km/h,mai scadeam la 80-100 din cauza la gropi,politie,etc.Cand am ajuns la munte s-a descurcat foarte bine,eram cu un prieten(era in fata mea) cu Laguna 2.Pe serpentine mergeam cu 70 km/h.S-a descurcat foarte bine,nu am turat-o aiurea nu nimic,2700-3000 rot/min.Si consumul a fost foarte bun:tovarasul meu are 1.9 tdi,si zicea ca avea un consum cam da 6-7.Si eu cand m-am uitat 7,2 mi s-a parut ok.
                          sigpic

Comment

• am mers ieri cu o jeta de 1,4 cu amotizoare sport ,jenti de 17
                            la gropi e mai naspa ca in loganul meu
                            dar un sprint.............
                            masina e noua dar sincer nu isi merita banii
                            cel putin asa cred eu 25000euro
                            cu tot bixenon si dublu climatronic etc
                            sigpic Alexandria

Comment

• Salutare tuturor......eu detin doua loganuri...un Kiss 1.4 si un Prestige 1.6 16V......cu ala de 1.4 merg eu la scoala,la servici,la plimbari seara etc.....ce pot spune de ea:foarte multmumit,consum decent,performante acceptabile pentru 1.4,costuri reduse la intretinere,fiabilitate....motorul trage bine,eu nu am avut niciodata mai mult de 3 persoane in masina....deci sa zic ca este ok pentru o familie.....

Comment

• 1.4 e beton in oras,dar cu un 1.6 16 V in oras e cam nasol zic eu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google