1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cel de 1.6 16V al meu nu prea a avut parte de "oras".....cei aproape 50000 km au fost facuti aproape in toalitate pe drumuri lungi....in schimb asta de 1.4 care are in jur de 17000 km sunt facuti aproape toti prin oras:P

Comment

• Pai e si normal.Anormal era sa faci invers.

Comment

• salut.parerea mea...loganul de 1.4 nu este o masina de familie.abia isi misca rotile dupa motor.nu poti sa faci o depasire calumea(doar daca iti iei demaraj tare),nu poti urca un deal calumea,niste serpentine,nimic.e bun pentru oras,si atat.in afara...doar daca mergi cu ea goala.e fffffff puturos.si in oras nu este consumul extraordinar,11l la suta...nu mi se pare extra bun.parerea mea.si am fost la buc si mai sus de 145 nu a urcat.oricum nu merg eu cu viteze din astea,mi-e mila de ea,cum se aude motorul,la 3500-4000 de tura
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• merge bine 1.4 cu 4 pers ,plin cu bagaje si cu AC....nush ce se tot plang uni,tre sa inveti sa mergi cu ea,sa te obisnuiesti cu motoru,unora le dai si de 16 v si tot se plang... aia cu aveo de au 1.2 si merg cu ea plina tot asa se plang?

si in depasiri ,urci turatia la 4000-4500 ca nu are nimik,de aia are motor de turatie ,am la servici un ford mondeo si daca mergi cu ea normal zici ca e puturiasa,cand te infigi la turatie trage de rupe...Asa ca orice masina si motor au un anume segment de oameni.

Originally posted by theo_bv2002 View Post
          salut.parerea mea...loganul de 1.4 nu este o masina de familie.abia isi misca rotile dupa motor.nu poti sa faci o depasire calumea(doar daca iti iei demaraj tare),nu poti urca un deal calumea,niste serpentine,nimic.e bun pentru oras,si atat.in afara...doar daca mergi cu ea goala.e fffffff puturos.si in oras nu este consumul extraordinar,11l la suta...nu mi se pare extra bun.parerea mea.si am fost la buc si mai sus de 145 nu a urcat.oricum nu merg eu cu viteze din astea,mi-e mila de ea,cum se aude motorul,la 3500-4000 de tura
          ajunge si la 180 ,si nu are nimic turatia ,nu e antifonata asa bine .Sa mergi cu un mitsubishi colt de 1.1 sa vezi cum macina motoru
          Last edited by s3bytza; 15 February 2009, 18:59. Reason: Automerged Doublepost
          1.4 MPI Laureate Plus

Comment

• Originally posted by theo_bv2002 View Post
            salut.parerea mea...loganul de 1.4 nu este o masina de familie.abia isi misca rotile dupa motor.nu poti sa faci o depasire calumea(doar daca iti iei demaraj tare),nu poti urca un deal calumea,niste serpentine,nimic.e bun pentru oras,si atat.in afara...doar daca mergi cu ea goala.e fffffff puturos.si in oras nu este consumul extraordinar,11l la suta...nu mi se pare extra bun.parerea mea.si am fost la buc si mai sus de 145 nu a urcat.oricum nu merg eu cu viteze din astea,mi-e mila de ea,cum se aude motorul,la 3500-4000 de tura
            Iar o luam de la capat:daca tu zici ca o masina de 1090 kg,1.4 75 CP e puturoasa,pai un Golf V,o Skoda Octavia masina de o tona jumate si aceeasi 75 de CP,daca vrea sa urce dealul ce face?o ia inapoi la vale...
            Si masina de familie nu cred ca inseaman sa faci depasiri la greu,etc.Si eu am fost pe serpentine si nu am avut probleme absolut deloc.S-a descurcat foarte bine.Daca stii sa o iei cum trebuie isi face treaba.
            sigpic

Comment

• m-am apucat de patinaj iarna asta .Sunt in fiecare vineri sambata duminica in poiana la patinuar. am 1.4 si mereu mai merg cu inca 2 amici si sotia .deci 4 pers.daca ma crede-ti urc numai cu treapta 2 si 3 si cred ca pentru maxim 3 minute in total tr 4. si nu ma plang ca nu trage. totul e sa o tii peste 3000 de ture mereu. consumul instant e mereu 14-15 l minim!
              dar...cu tot cu coborarea scade consumul mediu la maxim 8 l !
              deci...singura problema este la o depasire mai din scurt la urcare in poiana. dar...daca te obisnuiesti cu ea peste 3000 mereu e ok.
              inca o data zic : nasol doar in depasiri scurte in urcare pe drum drept...unde de obicei si idiotu din fata accelereaza mereu chiar daca pe curbe merge mereu ca ....melcu..dar isi face treaba.
              mai urcam si cu brecu de 1.5 dci al amicului si ...surpriza si el se plange ca moare masina la urcare...asa ca...asta e nu e racheta nu are NOS deci...cand e din scurt...astepti ...

toate cele bune PS : daca sunt singur sau maxim cu inca o persoana se schimba treaba in totalitate ...in bine
              Last edited by seiko; 15 February 2009, 23:46.

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                1.4 e beton in oras,dar cu un 1.6 16 V in oras e cam nasol zic eu.
                Salut, poti sa dai si o explicatie la ce ai zis? de ce e asa nasol?
                Vezi ca 16 v ar trebui sa consume mai putin in oras decat 1.4 , daca la consum te-ai referit, sau oricum asa e in carte, sau macar sa nu fie dif mare sa te poti plange. Stai linistit ca am avut supernova si nu consuma mai putin in oras decat loganul, chiar daca era de 1.4 si logan 1.6. Afara se vede diferenta, cam la aceeasi viteza loganul imi ia cu 0.5 l/100km mai mult.

Comment

• Cu 8v mergi mai subturat ....

Comment

• Cum sa consume mai putin 1.6 decat 1.4 in oras?
                    sigpic

Comment

• eu zic sa va luati dupa ce zice producatoru

Comment

• pai chiar producatorul zice ca 1.6 16v consuma mai putin decat 1.4 in regim urban
                        Loganul Meu !

Comment

• Asa zice cartea, dar in realitate nu stiu daca asa sta treaba.
                          La extraurban da consum mai mic la 1.4 fata de 1.6 16V.
                          E anapoda rau.

PS: oricum e un lucru cert ca cel mai bun raport consum/performante il are 1.6 16V.
                          Dar nu face obiectu discutiei )))

Comment

• Corect nu face obiectul discutiei,dar nici sa zici ca un 1.6 16 V consuma mai putin in oras...
                            Sa fim seriosi.
                            Scuze de offtopic

Comment

• haideti sa gandim altfel. unii spun ca nu trage, ca nu impinge, ca nu poti depasi, ca nu merge, ca nu bla bla bla

deci, sa o gandim asa. nu e masina de curse, ci este masina de familie.

e mai bine asa?
                              sigpic

Comment

• Este o masina la fel cum sunt toate masinile cu motor de 1.4.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google