1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stergatorul in plus ?
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
      Nu am spus ca duc la tot surplusul, ci doar ar fi un factor de crestere a greutatii.
      Tu care crezi ca ar fi explicatia?
      Au declarat greutatea reala )))

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
        Nu va mai mirati de greutatea masinii, atata timp cat mie pe talon imi scrie (ABS+ 1.4 fara AC) 1097 kg...
        pe bune?!

dar unde a incaput atatea litere acolo?

cred ca suntem cu totii constienti ca versiunile cu servodirectie, ABS, geamuri electrice fata/spate si AC cantaresc mai mult decat o versiune Ambiance, dar acelasi motor de 1,4

'pare rau de
        sigpic

Comment

• corect . vrei un logan usor ...atunci ia unu chel asta de 5500 euro care nu are nici macar barile vopsite...deci..mai castigi si de acolo o juma de kil.)

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
            pe bune?!

dar unde a incaput atatea litere acolo?

......................
            Na deci nu mint, uite talonu scanat. 1097 kile
            Attached Files

Comment

• eu am inteles ca in talonul tau scrie ABS+ 1.4 fara AC. asta ma mira pe mine

vorba lui CEZAR, la toate scrie 1097. asta e probabil masa versiunii Ambiance.

deci, la liniute, mari sanse ca un Ambiance sa faca un Ambition

dar, am dat-o rau in
              sigpic

Comment

• si sa nu mai zicem ca are si un plus de putere ...ptr ca abs,servo ...etc...toate manca cate putin din cp.

Comment

• ABS-ul? Nu mananca CP ca-i soft nu-i antrenat de motor. Iar greutatea lui este infima(si cred ca este la egalitate cu repartitorul mecanic de pe non-ABS).
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• oki atunci abs-ul pica.dar servo?? deci...oricum ambiance e mai usor macar cu 30 kg

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                      ...........................

deci, la liniute, mari sanse ca un Ambiance sa faca un Ambition
                      dar, am dat-o rau in
                      Ca sa nu fim 100% offtopic: un 1.4 pe Ambiance (respectam regula cu sofer identic ) ) dovedeste 100% cu Ambition 1.4 , desigur nimic spectaculos, probabil 2-3 metri, dar il ''face''.

Comment

• @seiko servo da. Ca principiu aveai dreptate doar la ABS ai dat-o de gard .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Da-l naiba de ABS, il scoatem afara ca si ala cantereste vreun kil )))

Comment

• Si stergatoarele ca au si alea vre-o juma de kil. Si mai afecteaza si aerodinamica.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• eu zic sa dam jos si motorasele de la deschiderea geamurilor si..de ce nu sa scoatem si uleiul din motor si din cutie

Comment

• mai bine il lasam cum este
                                pentru ca loganul de 1,4 este o masina de de familie
                                sigpic Alexandria

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google