Originally posted by alin2009
View Post
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
Deci e suficient sa faca d-astea de 1.2 la cat e de inalta/mare/etc.
Apropo de Fabia 1.2, am condus mult asa ceva (vreo 30000 km) aveam impresia ca dau fum la orice 1.4 mpi , dar era o senzatie falsa datorata cutiei de viteze mlt mai bine etajata pt motorasul acela.
Am facut test, in orice tr dau fum la 1.2 trei pistoane cu 1.4 mpi ))
Comment
-
-
poate e bemeru automat :P .
Ce zice octavian e foarte corect de fabia,au cutiile mai bine etajate dar loganu na fost gandit ptr viteza dasta are o cutie ptr consum.Cine vrea sa faca ceva la cutie sa schimbe pinionu de a 5 cu unu de la cutia de DCI de a 5 aDau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Da scade consumu oricum treapta a 5 nu e de viteza sau tu faci depasiri la 80 in a 5 ? Daca vrei viteza dai a 4 a sau a 3 a ;) .In treapta a 4 se poate ajunge la viteza maxima ,a 5 a e doar de consum .La nici o marca no sa ajungi in ultima treapta de viteze in limitare cu ea.Last edited by C@talin; 22 March 2009, 14:02.Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
NU vorbesc neserios,treapta a 5 a de dci montata pe cutia de benzina scade turatia cu 500 rot care e mai mult decat suficient ;) .
Si sa ma corectez umpic si in treapta a 4 se poate ajunge la viteza maxima nu numai in a 5 a ,acuma esti multumit ?Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Poate NU ajumnge in limitare (ca e tampnie) dar ajunge la turatia de putere maxima (4000 sau 4200 cat o avea tdi-ul ala) chiar si pe tr VI.
Si multe alte benzinare ajung pe tr V la 5500 sau 6000 rpm , adica la turatia de putere maxima.
Pinion de dizal pe 1.4 mpi e tampenie (deci parerea mea), si asa abia se taraie la 4600-4700 rpm pe tr V, ii mai bagam si pinion de dizal, sa-l omoram de tot )))Last edited by Octavian; 22 March 2009, 18:26.
Comment
-
Pai tu pentru ce vrei sa mai il chinui mai mult ? oricum 1.4 mai mult de 162 nu ia oricat arata acu ;) incearca cu un gps
Asta incerc si io sa zic ca nu e racheta ci o masina de familie cu costuri si intretineri acceptabile.Si motoru de 1.4 in general e destul de fiabil ca si celelate motorizari. Consumul e acceptabil ptr el,e adevarat ca daca masina e plina ochi cam moare prin depasiri da de asta ai treptele de putere a 3 a a 4 a aLast edited by C@talin; 22 March 2009, 18:31.Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
Comment