1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alin2009 View Post
    Cu un remap bun,o carrera 100,ceva pe la admisie modificat,si schimbat lejer pe la 3500 de ture adica nu grav cred ca te tii dupa ceva masini,chiar mai scumpe decat loganul cu mult
    Daca ii mai pui si serpisori atunci chiar le dai mucu' la bemveuri, maseratiuri, si audiuri. Clar!
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• numa` ca serpisorii poate sa iti faca si rau la masina..din cate am auzit...adevarat?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• face mai masini gen fiaturi cu 1.2 fabia 1.2 mai erau cateva da-mi scapa :P ce nus masini straine )))
        Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

• Deci e suficient sa faca d-astea de 1.2 la cat e de inalta/mare/etc.

Apropo de Fabia 1.2, am condus mult asa ceva (vreo 30000 km) aveam impresia ca dau fum la orice 1.4 mpi , dar era o senzatie falsa datorata cutiei de viteze mlt mai bine etajata pt motorasul acela.
          Am facut test, in orice tr dau fum la 1.2 trei pistoane cu 1.4 mpi ))

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
            Daca ii mai pui si serpisori atunci chiar le dai mucu' la bemveuri, maseratiuri, si audiuri. Clar!
            Corect,dar poti sa-ti iei si bmw m6,daca esti prastie de sofer se poate sa te faca si un 1,4 mpi remapat thumbup3:

Comment

• poate e bemeru automat :P .

Ce zice octavian e foarte corect de fabia,au cutiile mai bine etajate dar loganu na fost gandit ptr viteza dasta are o cutie ptr consum.Cine vrea sa faca ceva la cutie sa schimbe pinionu de a 5 cu unu de la cutia de DCI de a 5 a

Comment

• Daca vrea sa-l faca si mai obosit decar e acum, sa nu mai traga chiar deloc, da, sa-i puna pinion de-a 5 a de dci.
                Last edited by vitriol; 22 March 2009, 06:41.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Da scade consumu oricum treapta a 5 nu e de viteza sau tu faci depasiri la 80 in a 5 ? Daca vrei viteza dai a 4 a sau a 3 a ;) .In treapta a 4 se poate ajunge la viteza maxima ,a 5 a e doar de consum .La nici o marca no sa ajungi in ultima treapta de viteze in limitare cu ea.
                  Last edited by C@talin; 22 March 2009, 14:02.

Comment

• hai dute..serios vorbesti?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• NU vorbesc neserios,treapta a 5 a de dci montata pe cutia de benzina scade turatia cu 500 rot care e mai mult decat suficient ;) .

Si sa ma corectez umpic si in treapta a 4 se poate ajunge la viteza maxima nu numai in a 5 a ,acuma esti multumit ?

Comment

• "La nici o marca no sa ajungi in ultima treapta de viteze in limitare cu ea."
                        la asta ma refeream

Comment

• vrei sa-mi zici ca passat TDI ala 1.9 cu 6 trepte atinge turatie de limita in a 6 ? ))) nu ai sa vezi ;)

Comment

• Poate NU ajumnge in limitare (ca e tampnie) dar ajunge la turatia de putere maxima (4000 sau 4200 cat o avea tdi-ul ala) chiar si pe tr VI.
                            Si multe alte benzinare ajung pe tr V la 5500 sau 6000 rpm , adica la turatia de putere maxima.

Pinion de dizal pe 1.4 mpi e tampenie (deci parerea mea), si asa abia se taraie la 4600-4700 rpm pe tr V, ii mai bagam si pinion de dizal, sa-l omoram de tot )))
                            Last edited by Octavian; 22 March 2009, 18:26.

Comment

• mai bine ii punem aripi sa zboare
                              aici se vorbeste de 1,4 mpi daca e bun ,masina de familie
                              sigpic Alexandria

Comment

• Pai tu pentru ce vrei sa mai il chinui mai mult ? oricum 1.4 mai mult de 162 nu ia oricat arata acu ;) incearca cu un gps
                                Asta incerc si io sa zic ca nu e racheta ci o masina de familie cu costuri si intretineri acceptabile.Si motoru de 1.4 in general e destul de fiabil ca si celelate motorizari. Consumul e acceptabil ptr el,e adevarat ca daca masina e plina ochi cam moare prin depasiri da de asta ai treptele de putere a 3 a a 4 a a
                                Last edited by C@talin; 22 March 2009, 18:31.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google