Eu nu vreau sa-l chinui mai mult , tocmai, cu pinion de dizal chiar asta faci, il nerorocesti de tot.
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
Io nu am vazut pe nimmeni sa nenoroceasca loganu si au asa ceva de peste 1 an .Oricum mie mi se pare o mizerie cutia de viteze e prea turat motoru ala si la viteze mici.Si cica e cutie de consum .
Ce v-am incins putin :P Se mai intamplaDau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Matizu nu-i de turatie, da' n face subiectu discutiei.
Prea turat motorul 1.4 ???
Cred ca vorbim de benzinar si nu de vreun dizal.
Dupa ce ca sunt prost etajate (IV si V mai ales) mai sunt si ''lungi'' , tu le vrei si mai lungi.
Probabil ca din cauza zgomotului ti se pare asa.
PS: Verifica si alte masini cu motor de 1.4 70-90 cp (benzinare), daca imi arati una care are cutie (rapoarte) mai lungi ca Loganu 1.4 o mananc cu roti cu tot.
Comment
-
Originally posted by C@talin View PostPai tu pentru ce vrei sa mai il chinui mai mult ? oricum 1.4 mai mult de 162 nu ia oricat arata acu ;) incearca cu un gps
Asta incerc si io sa zic ca nu e racheta ci o masina de familie cu costuri si intretineri acceptabile.Si motoru de 1.4 in general e destul de fiabil ca si celelate motorizari. Consumul e acceptabil ptr el,e adevarat ca daca masina e plina ochi cam moare prin depasiri da de asta ai treptele de putere a 3 a a 4 a a“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
-
deci eu am probat gps meu care e pda cu gps mio p560 ,loganu a ajuns la 162 pe gps pe A2 parca cat scrie si in talon.Pe ac avea parca 180 eroare grosolana.
Fiat motor de 1.6 16 v 210 pe bord pe gps 197 .Mai mica eroarea
Tico 134 cat scrie in talon 160 pe ac eroare grosolana
A uite eu la logan mi-am activat sa ma alerteze cand trec de 120 stiti ca uch are functia asta.Sa stiti ca si uch e destept cand am exact 120 pe gps atunci incepe si uch sa piuie,si bordu arata 130 ;) daca chiar vrei sa micsorezi eroarea de viteza desfal si misca de ace mai in josDau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Si eu am probat pe un Passat TDI 131cp care avea in talon trecuta viteza maxima 209 km/h si pe gipies arata 208-209 km/h (nu era hotarat) in timp ce bordul arata 217-218 km/h. Eu cred ca sunt gandite destul de bine gadget-urile astea si se cam coreleaza cu ce spune producatorul de masini referitor la viteza maxima. Pe masina mea nu am fost curios sa-l incerc si nici nu o voi face prea curand.
P.S. Nu, nu in Romania am facut treaba cu Passat-ul ci pe autobahn la nemti.Last edited by vitriol; 26 March 2009, 11:22.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nus gandite gps cu masinile,ca poti sal folosesti oriunde vrei si in avion ;) ,ci bordu e gandit sa arate mai mult decat real ;) .Io m-am jucat cu gps si in tren mergea saracia de sageata cu 99-100 .si io injuram cfr-ul ca ne fura bani degeaba :P
Ps foarte ciudat ce pateai tu Cristi_XP n-am mai intalnit asa ceva poti testa viteza de ex cu gps si la camera aia dupa drumu taberei care e din buc.o sa vedeti ca viteza care e sus pe display o sa fie si pe gps numai bordu arata aiurea .
Daia e bine sa mergi cu 59 60 pe ac dabia atunci ai si tu 50 51 ;) realLast edited by C@talin; 26 March 2009, 12:04.Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Stiu mai, da zic ca se poate merge lejer cu 60 pe ac, ca nu te ia radaru in localitate .Pentru cei care nau gps am zis asta.Nici eu nu merg mereu cu el .Decat cand caut o locatie stricta in buc sau la drumuri lungi ptr camere etc :P .Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Daaa, in localitate cum spui, 60 poti merge in siguranta, NU te ia radaru
PS: ce ma irita ca majoritatea (nu ma ref la Logan neaparat, nu conteaza - Audi, VW etc etc) merg cu 45 cand stiu ca e radar (adica mie imi arata 45 deci in realitate se taraie cu 40, inuman)...
Comment
-
Originally posted by C@talin View Postnus gandite gps cu masinile,ca poti sal folosesti oriunde vrei si in avion ;) ,ci bordu e gandit sa arate mai mult decat real ;) .Io m-am jucat cu gps si in tren mergea saracia de sageata cu 99-100 .si io injuram cfr-ul ca ne fura bani degeaba :P
Eu spuneam ca gps-urile sunt gandite, nu bordul masinii. Bine... sunt gandite sa arate mai mult tocmai ca sa nu te ia radarul.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment