1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vorbeam de 1.5dci 1.9 ala nu e commonrail. sau!? se duce si ala de se rupe tot...are acelasi cuplu ca 1.5dci si aceeasi cai. si 50 de kile in plus
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Asta cam asa e ).M-au omorat astia cu solentza de 1.9.E mare si prost.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Seba View Post
        vorbeam de 1.5dci 1.9 ala nu e commonrail. sau!? se duce si ala de se rupe tot...are acelasi cuplu ca 1.5dci si aceeasi cai. si 50 de kile in plus
        Serios acu...are aceiasi cai si cuplu???
        Daca da, e chiar OK ''puturosu'' mare si prost )))

Comment

• Are 65 cai, dar cuplu de 120 nm.

Comment

• 120 Nm?...mai slab decat feonul de 1.4 ...adica la putere
            Last edited by darksid3; 6 April 2009, 18:17.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cum... parca 1.6 mpi are ceva peste 120 Nm nu?

Comment

• Da la 1.6 m-am gandit...124 Nm
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 128Nm la 3000rpm, 112Nm la 1.4 tot la 3000rpm, 148Nm 16v la 3750rpm, 180Nm dci70 la 1700rpm, 200Nm la dci85, 1900rpm. parca asa zice site-ul dacia. apropo de dizale mari, chit ca nu fac obiectul topicului, 124Nm are 1.9dizal de la zuperfolxvagan
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Solenza 1.9D are 120 Nm şi 61 CP.

Comment

• deci "rupe" motorul ala...
                      revenim totusi la 1.4?

Comment

• Eu unul sunt multumit de motorul 1.4mpi.Eu cred ca daca stii sa lucrezi cu acceleratia si schimbatul vitezelor se descurca binisor.De exemplu ca putere vreau sa zic ca am fost pe drumurile forestiere de pe langa vidraru si am ajuns cam pe la 1800 de metrii cu ea.Pante destul de abrupte si pamant pe jos sau pietris.Erau decat urme de tractoare pe acolo.Si tin sa precizez ca eram 4 adulti si 3 copii in masina.La depasiri prin afara localitatilor ce sa zic, trebuie sa iti calculezi bine distanta pentru ca masina nu prea sprintena in acceleratie.

Comment

• Dupa resoftare, sunt si eu multumit de motorul de 1,4 mpi, atat in oras cat si in extraurban.

Comment

• Asa e dupa remapare sunt si eu mai multumit de 1.4
                            sigpic #

Comment

• si eu zic ca ptr oras e bun 1.4.....in afara la depasiri...tre sa tragi de el..si remapat
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• depinde cum faci depasirile,in oras nu ai unde sa dai tot timpul la traficul de acum ,cel putin asa simt eu iar afara am venit de la mare si am depasit multe coloane care mergeau pina in 110 adica 90-110 doar trei patru concurenti am avut ce se duceau peste si nu aveau unde mai mult de 140 si sa stiti ca am tinut pasul cu ei desi plecam mult mai greu ca demaraj decat ei in depasiri,deci depinde si soferul ,traficul si conditiile de drum,nu mai spun ca eu trag cu 1.4 si o rulota de 1000kg si merge chiar si cu 100 cind nu bate vant din fata sau lateral si sunt multumit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google