1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca nu vrei depasiri din scurt....e bun.
    Si eu am venit de la mare...si eu am depasit mai tot in fata mea...dar tot nu o (ma)laud.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Orice se ppate spune de 1.4,dar nu ca e motor puternic.
      Sincer eu cand am venit din Maramures cu masina plina(4 persoane si portbagaj full)imi venea sa ma dau jos sa o imping in depasiri.

Comment

• exact...ai pus punctul pe i. Cand esti singur in ea..treaca mearga...dar cand ai 3 -4 persoane in plus...e moarta.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu neaparat. in a 5 a e moarta de tot, isi da duhul cum ai bagat a 5 a. in rest daca vezi ca nu poti, da`i treapta inferioara si du`o in cap. asta e. daunazi am fost la voronet si de la suceava pana la ilisesti, unde ai sosea buna ( cei din zona stiu cum e ) am mers in spatele a 2 tiruri. numai pe unu am reusit sa depasesc ( veneau de pe contrasens) si ala mergea cu 50 la ora, unde era un pic in deal, si la 50 am dat a 2 a si am dus-o in cap, a 3 a si da-i bataie ;)
          oricum am un prieten cu 1,6 8v si sincer sa fiu, diferenta nu`i de la cer la pamant, cum zic unii.si am forjat`o si eu sa vad ce poate. intradevar la deal e ceva mai bun 1,6 , dar totusi. nu-i 2.0 ( parerea mea )
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Am observat si eu ca nu e mare diferenta intre 1.4 si 1.6 8V.

Comment

• imi cer scuze de off-topic da nu ma puteam abtine fraza de mai jos merita pusa in "Hall of fame".

Originally posted by Tudor View Post
              intradevar la deal e ceva mai bun 1,6 , dar totusi. nu-i 2.0 ( parerea mea )
              la deal ca la deal da sa vezi la vale ...

S.

P.S.: Tudor, dar totusi 1.4 nu-i 1.6 (parerea mea)
              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                Am observat si eu ca nu e mare diferenta intre 1.4 si 1.6 8V.
                diferenta e 15 caluti.
                sigpic #

Comment

• O secunda jumate minus la 0-100km/h si fo' 15-20 km/h in plus la viteza maxima diferenta la 1.6 8v
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @ Silviu, stii de ce am zis asta? pentru ca multi considera ca 1,6 l ar fi un motor la fel de performant ca unul de 2 l . nu-i asa.are putere , insa nu-i exagera. am condus si 1,6 16 v de la focus ( care intr-adevar e mai greu , 1,4 t parca ) si nu-i chiar asa sprinten.
                    @adimrv : 15 cp nu-s 100 cum considera unii, se obs intr-adevar diferenta, insa nu chiar asa majora
                    @darksid3 : dupa parerea ta e diferenta mare ? eu zic ca nu.ca poti scoate mai multi cp din 1,6 asta e alta mancarica de peste afumat
                    Revenind la topicul nostru [ scuze moderatorilor pentru offtopic ] , se putea mai bine, pentru ca in cazul in care e incarcata, se vede ca-i lesinata, in special a 5 a . Turata mai multisor si e ok si pentru familie,vacante, concedii si celelalte
                    ps: sper ca n-am suparat pe nimeni, e doar parerea mea de sofer de 1 an si 3 luni si aprox 15.000 km cu motor de 1,4
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @darkside: uita-te pe topicurile de viteza maxima la 1.4 si la 1.6 si-o sa vezi taman contrariul afirmatiei tale...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
                        diferenta e 15 caluti.
                        Degeaba,eu unul nu am simtit-o asa mult.

Comment

• se simte diferenta aia mica. cel mai bine am simtit-o in depasiri si cu incarcatura. ma refer la 1,6 mp3 cu peste 100.000 km la bord
                          sigpic

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                            O secunda jumate minus la 0-100km/h ........................... diferenta la 1.6 8v
                            Da 1,5 sec pana la 100/h dupa care daca se continua acceleratia, nu se mai intampla nimic intre ele pana pe la 150-160.
                            Numa' 1.6 16V stie sa mai ia avans si dupa 100/h.

Comment

• pai pana la 150-160 nu dar dupa ... ? 1.4 ramane acolo 1.6 mai urca putin.
                              (deja iara incepem sa vedem Loganurile noastre masini sport)

Orice spuneti voi diferenta aia de 15 (13) CP exista si se simte...in orice conditii vreti voi: 75<90 (chiar si decat 87 ...)

sper sa nu o dam iarasi in ceva de genul 1.4 vs 1.6 :P

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• nu o dam in vs. si nici nu am zis ca 75 > 90 pt ca nu-i asa. doar am zis ca personal nu am simtit o diferenta majora cum se lauda multi cu 1,6 ( fara suparare )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google