1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ca sa nu mai fiti atat de complexati loganistilor cu 1.4 , sa stiti ca si1.6 16v zici ca e "personal" cu 4-5 persoane ,deci stati linistiti ca nu iti da senzatii tari nici 1.4 nici 1.6 16v,daca ma contrazice cineva ...daor se lauda si atat!ca e o diferenta ...este,nu zice nimeni ca nu,dar in depasiri si 1.4 si 1.6 tre sa il turezi f mult, iar de 1.5 dci(65,70,85) e bun ca are cuplu la turatie mica apoi se plafoneaza rau d tot , nu mai e nici o placere sa il conduci,senzatia majora e pe la 6000 d ture pe care o atingi pe benzina!

Comment

• ca bine zici "conferentiare"....toate sunt motoare care isi fac treaba si atat,nu sunt diferente exorbitante

Comment

• Daca ne raportam la aceeasi motorizare (nu comparat 1.4 cu 1.6 ca atunci iese rahatu praf) - comportament gol si incarcat - da, ambele simt bine ce au in carca.

La 200-300 cp poti sa spui ca diferenta nu mai e asa de mare.

PS: 1.4 e perfect pt familie, da' asa mai mica/usoara, cuplu impreuna la vreo 130-140 kile si copchilu sa n-aibe mai mult de 30 kile cu tot cu ambalaj.
        Daca parintii formeaza un pachet majoritar de ~200 kile si praslea mai are si el vreo 80..+bagaje, +mancare multa...se recomanda o motorizare mai mare (sau un dizal cu turbina).
        No offence la oamenii plinuti, doar ii ajut cu o treaba adevarata.

Comment

• Si eu i-as ajuta spunandu-le sa isi ia un motor mai mare.

Comment

• chiar ma uitam la niste liniute intre 1.4 stock si 1.6 16v stock ..pe 400m e vb de 1-2 masini ca distanta intre ele,asta daca e exploatat f bine d sofer 16v ca e posibil sa nu fie asa mare distanta,si cand depasesc cu loganu meu sa stiti ca nu ma baga in scaun,sau in2 sec gata am si trecut in fata.e si o chestie mult pe psihic aici!

Comment

• Pe 400 m este vb de aproape 2 sec diferenta.

Comment

• sall am un logan 1.4 de 4 ani am 86000 km cu el si pot sa zic ca este bunicel intradevar mi se pare un motor fiabil dar nu se compara cu un dci adica la turatii mici 1.4 nu trage app deloc pe cand dieselul trage si de la 2000rpm dar desigur dieselul este un motor bazat pe forta nu ca benzinarul care asteapta turatie cu respect va salut

Comment

• iti dau filmulete cu motor tdi de 105cp de la o nemteasca si un 1.6 16v autohton sa vezi care ajunge primu la finish pe 400 m? deci dieselul e bun pt unu care merge mult prin oras cu masina plina!

Comment

• viata bate ...filmul!allways

Comment

• 1.4 mpi cel mai bun motor care sa ma duca de la punctul A la punctul B.

Comment

• Originally posted by nicolae09 View Post
                        1.4 mpi cel mai bun motor care sa ma duca de la punctul A la punctul B.
                        deacord cu tine...este foarte bun si uneori chiar furios daca tragi de el asa ca pentru mine e
                        si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• posed 1.4 mpi de vreo 25.000km. Pot sa spun ca pana la remapare mi se parea putin slab, adica fata de Dacia Break pe care o aveam la serviciu, tragea mai prost in ture joase, consum ceva mai mare in Bucuresti...dar dupa remapare parca a renascut. Cuplul este acum mult mai jos, si daca vreau sa merg "la consum", pot schimba si la 2000-2400 de ture. Deja la 3000-3500 devine o mica bestie.

Oricum multi soferi nu schimba peste 3000 (sa nu se strice, probabil ), si atunci eu schimb la 5000 si depasesc tot . Doar cand e liber si nu pun pe nimeni in pericol.
                          Si dau dreptate tuturor: e un mototras cuminte care consuma putin, dar cand te dai la el nu te face de ras, si se simte bine la 4000-5000 de ture. Doar zgomotul de avion te cam determina s-o lasi mai moale, dar pentru asta s-a inventat sonorizarea...

Comment

• 1.4 cel mai..............bun dupa parerea mea pt mine e suficient adica duce pana in 150 lejer si restul e cancan )))))

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                              posed 1.4 mpi de vreo 25.000km.......... Deja la 3000-3500 devine o mica bestie.

[....] atunci eu schimb la 5000 si depasesc tot . ...
                              ma lasi ??? ce masini ai mai condus ?
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• era metaforic. Deabia asteptati sa gasiti ceva gresit pe forum pentru a va arata voi cat de tari sunteti.
                                comparatia nu se face cu alte masini cu sute de cai. se face cu masini care au acelasi numar de cai.
                                daca pui un seat leon 1.4 de 85 de cai vei observa ca e o bestie, sau daca pui langa o octavia de 80 de cai, corsa 1.2 16 v de 80 sau 85 de cai si lista poate continua.

eu am un logan cu 74 000 km pe bord dar motorul are undeva la 50000 de km (a fost schimbat) si de cand am facut remaparea sunt foarte multumit de masina. daca ii cunosti limitele si stii cum sa o exploatezi poate deveni "bestie"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google