1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• octavian ; eu mai am de exersat la plecarea de pe loc...pierd ff multa aderenta ..

dan ionut : se simte o mica diferenta intre 1.4 si 1.6 ...am avut ocazia sa conduc 1.6 .. 1.6 trage nitel mai bine pe a 5 si in orice treapta dupa 4000 de ture

Comment

• Originally posted by Spicer View Post
      Nu am observat nici o diferenta de la 1,6 la 1,4, sunt identice la mers in deplasarea atat in oras, cat si in afara. Conteaza cum conduci, la cer turatii schimbi vitezele, cum este viteza ta de croaziera. In plus, consumul in oars inclina sre alegerea de 1,4.
      Aproape niciun proprietar de 1.4 nu observa vreo diferenta. Doar cei ce detin un 1.6 parca, parca...simt ceva.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• si eu sunt de parere ca nu e diferenta de la cer la pamant, e o mica diferenta dar nu asa mare cum se lauda toti

stiu ca o sa "aruncati cu pietre" dar imi asum riscul
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Nici mie nu mi se pare ca trage 1.6 sa te dea pe spate, am mers cu unul full acum doua luni si nu m-a dat pe spate deloc fata de 1.4 GPL.

Facem si topicul asta in 1.4 vs. 1.6))?
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• octavian are un filmulet,care se vede diferenta dintre un motor 1.4 si 1.6

Comment

• Baietii...nu va mai imbatati atat cu apa chioara, intre 1.4 stock si 1.6 stock e dif enorma.In primu rand cuplu si in al2lea rand cum urca in viteza mare.
              Vorbim aici strict de stock.
              La 1.4 remapat vs 1.6 stock...1.4le in viteza mica probabil sa fie putin mai rapid,dar tot nu are cuplu de 1.6 si in viteza mare tot nu urca ca 1.6-le.
              AG 16 Y M A

Comment

• probabil ai dreptate ca tu ai mai modificat mai stii o treaba, e vorba ca eu(si altii) n-am simtit diferenta ENORMA!!!!am zis ca e diferenta dar nu asa cum zic unii de parca ar fi o masina de 75 cp si una de 150 nu de 87 )))
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Hai sa nu o dam in balarii cu diferenta "enorma". Daca intre 1.4 75 si 1.6 90 cai e diferenta enorma atunci intre 1.4mpi si un 2.0 150 cp ce putem spune ca e? Le am pe amandoua in familie... se simt aia 15 cai si plusul de cuplu pe toata plaja de turatii. Ca nu e ceva de genul "wow" da, sunt de acord dar pana la a spune ca nu se simte nimic sau nu prea se simte e cale lunga. Personal sunt multumit si de 1.4 mpi din toate punctele de vedere, dar daca as fi pus acum sa aleg intre 1.4 si 1.6 l-as alege pe cel din urma fara discutii.

Comment

• intre 1.4 cu remap si filtru (80cai si vreo 128 Nm) si 1.6 stock (87 cai si 129Nm), la cuplu nu prea simt diferenta, dar la putere se vede clar dupa 3000 de ture ca 1.6 e mai puternic, mai ales pe treptele 3 si 4.

Comment

• eu nu inteleg ce tot dezbateti de 1234527634 pagini?! sunt doua toroape de motoare, doua putori! e foarte simplu! daca comparati o hayabusa cu un sls si un airbus A380 mai intelegeam,dar asa zau daca inteleg!

Comment

• Mie m-i se pare ca 16V e mai puturos ca 1.6, deci indirect si mai puturos ca un 1.4
                        Va imbatati cu apa rece prieteni, va fabricati Nm si CP din taste si va jucati cu cifrele fara nici un suport real, dar nu-i problema daca asta va face sa va simtiti mai bine...
                        Eu cu muierea in masina daca dau drumul la A/C gata... s-a terminat smecheria de tot!

Comment

• oameni buni , cititi printre randuri ???? nu s-a spus ca 1,6 e mai bun ca 1,4 sau ca 16 v face cartofi prajiti sau mai stiu eu ce..normal ca se umple zeci de pagini daca se citeste aiurea...si eu si alex am zis ca nu se simte o diferenta ENORMA cum se lauda unii, este o diferenta dar nu asa de mare cum se zice ! va rog cititi cum trebuie si nu mai postati aiurea

Comment

• dar nici diferenta aia nu e asa mica, altfel nu se mai chinuia dacia sa vanda 1.6. vindeau si 1.4 80cp si gata..

Comment

• 1,4 s-a vandut mai mult pentru ca e mai ieftin, taxe mai mici, consum mai mic etc, dar astea-s detalii ..

Comment

• Cand o aveam standard standard, clar 1.6 full tragea mai bine, imi placea dar nu era cine stie ce.

MPI-ul este un motor foarte bun si foarte fiabil, se preteaza foarte bine oricarui stil de condus, nu ca un dci, cu pretentii, sa fie mereu motorina de top, iarna se incalzeste greu, stai sa te gandesti cu injectoarele, se infunda egr-u daca mergi ca babeta etc...
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google