Daca ai trecere prin Craiova ti-l idau si eu pe al meu la o tura ;) poate te lasi de sofat si iti iei bicicleta!Respect!(gingisHan!)
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
prietene, revino pe pamant, ia-o usor sa nu te impiedici, uita-te stanga, dreapta sa nu dai in vreo caramida apoi analizeaza ce vorbesti ... ca noi n-avem nimic cu tine, dar parca e si pacat sa te duci pe undeva si sa faci afirmatii d-astea de clasa 3-a rad toti de tine pentru ce ? o parere de-a ta spusa foarte prost...
1.4 e un motor foarte ok, ca de altfel toate motoarele de pe logan sunt ok pentru ca sunt gandite si puse acolo cu un scop, acum ca unul e mai puternic decat celalalt nu inseamna ca e mai prost, toate sunt fiabile in parametrii lor, te ajuta la mers normal, ca unu gafaie si altul nu, in principiu isi fac treaba cu brio, sa te duca din A in B, lucru pentru care a fost gandit loganul. Nu exista motor ideal pentru vreo masina in sine ... ca unu conduce mai prudent, altul mai incet, altul mai tare, si uite asa idealul pentru unu se transforma in execrabil pentru celalalt si tot asa.
Sper ca ma intelegi ce vreau sa spun ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by 93mrs View PostDaca ai trecere prin Craiova ti-l idau si eu pe al meu la o tura ;) poate te lasi de sofat si iti iei bicicleta!Respect!(gingisHan!)
...................si prin Barlad daca ai sa ajungi vreodata iti ''fac cadou'' un 1,4 sa te dai cu elLast edited by romeo-alex; 12 October 2011, 16:55.
Comment
-
sunteti depasiti ... conduc 1.4 pe supernova din 2006 de la 18 ani, cunosc foarte bine polizorul, stiu ce poate si care-i sunt limitele si se misca mai ok pe supernova decat pe logan, alta cutie si alta caroserie mai usoara si-au pus amprenta pe "performantele" motoruluiDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Eu te inteleg perfect ce vrei sa spui!Asta incerc sa iti zic si eu tie!Nu se certa nimeni stai linistit!
Ps:@vasile78 poti sa zici ce vrei de Craiova(doar nu e mea);)
Si o sa ne spui mai nou ca supernova este mult mai confortabila,mult mai sigura,mult mai fiabila si muuult mai performanta ca loganul!Asta e daca noi suntem depasisi!Esti superior speciei tale!Enjoy!
Comment
-
Originally posted by samy0388 View Postvitrioooooool, zi ma, sa dau afara un cilindru cu totul ?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nuuu, deci tre sa o dau in swap ... pff sa vezi ca dau 1.6-le si mai tre sa dau bani sa capat un 1.4 ... auzi dar de un 1.2 ce zici ? din cate am inteles, pentru ca e 16v cica ar fi mult mai tare ca 1.4 mpi, un fel de doua feluri ... nu ?
Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Nu stiu de ce este o rivalitate tocmai intre posesorii de logan.
Inainte, cand vedeau sigla 1.4, posesorii de 1.6 tineau mortis sa ma depaseasca, chiar daca dupa aceea mergeau in fata mea cu aceeasi viteza sau daca imi permiteam sa ii depasesc, parca le distrugeam orgoliul.
Pentru mine e destul de ok motorasul .In trepte inferioare nu e chiar lesinat iar la drum lung mers cu 90-100 este suficient , nu e nici galagie in masina si consumul e bunicel .
La 130 imi vajaie capul de nu e adevaratsigpic
!
Comment
Comment