Tin sa precizez ca atunci cand am achizitionat loganul nu aveau motorizarea de 1.5 dci. da cand vine vorba de consum intr-adevar, nu se compara cu dci. Nu eu fac naveta cu ea, cel care face naveta are niste ore fixe la care trebuie sa ajunga si na atunci cand am cumparat-o nu aveau pt laureate plus motor de 1.6 era numa de 1.4 si bani de ambition nu mai aveam. eu am un 1.6 mpi de care sunt multumit. Eu nu ma uit la bani atunci cand vine vorba de alimentat, fiindca este sponsorizat de firma.
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
-
Eu am 1.4 mpi si am facut liniuta cu 1.6....de la 80-90 incepe si isi ea avans 1.6.....
Cu 5 persoane in ea isi ea mai greu demarajul dar daca o tii turata e ok dar clar creste consumuviteza tot aia o ai cu 1 in masina sau cu 5.
Tot ce incepe sa ma intristeze la loganuri este tablaria prea subtire cu parere de rau o spun,in rest nota 10 pt logan foarte rezistenta la motor si bucsaraie
Comment
-
Oricum si tabla este cum este. defapt nici nu ma mira faptul acesta, deoarece masinile astea noi vin cu aliaje si fibre nu cu table, care sunt mai usoare. Imi amintesc de un audi 80 cu tabla zincata. aia da tabla, avea garantie 30 de ani
Comment
-
Si eu zic ca e suficient de buna ca si masina de familie,daca n-ai pretentia sa rulezi sportiv.Motorul ar putea mai mult,dar cu alta cutie...O masina de familie inseamna in mare sa fie rezistenta si incapatoare,si 1,4 este,nu?Nu mai conteaza asa mult finisajele,aspectul,gadgeturile...totusi la aspectul siguranta lasa de dorit.
Comment
-
Eu zic ca dci e pt cei care trag de masina zi de zi....de exemplu taxiurile....pt ca,cu diferenta dintre 1.4 si 15dci......e de 1000 si ceva de euro....bani cu care poti face cam 17.000 de km cu un 1.4.....
Am doar 14 ani...dar am condus si logan de 1.4 si de 1.6....se simte clar diferentza.....dar motorul de 1.4 ma multumeste....
nu posta consecutiv! ai 10 minute sa editezi/completezi un post dupa ce l-ai pus pe forum. foloseste butonul "edit".
atentionari in avans, dat fiind ca esti nou: nu da "quote" la ultimul mesaj de pe thread, e evident ca la el raspunzi cand postezi; in plus, citeste regulamentulLast edited by Seba; 16 March 2008, 00:38.
Comment
-
comparatie logan
Din pacate inginerii de la renault s-au scremut si au scos un motor(cel de 1.4) comparabil cu cel de pe olcit---vrei depasiri trebuie sa o turezi---o turezi creste consumul...
cu alte cuvinte singura diferenta e cea de spatiu interior si clima
daca vreti neaparat logan orientati-ve spre disel sau motorizare de 1.6
e o diferenta enorma
Comment
-
Da-mi voie sa te contrazic. cand o sa vezi oltcit cu 250000km fara sa fie umblat in motor, poti spune ca motoarele sunt comparabile. sa ne intelegem: un motor de oltcit folosit la o masina de gabaritul si kilogramele loganului, crezi ca rezista? Nu mai zic ce consum ar avea motorul de oltcit in conditiile expuse mai devreme. ia incearca sa pui servodirectie si clima pe un motor de oltcit. moare cu clima-n dinti la ralanti...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Salutare. Detin si eu un Logan cu motorizarea 1,4MPI. Nu are decat 2700 km , deci pot considera ca inca nu s-a lasat complet motorul. Pentru o masina de familie mi se pare foarte buna aceasta motorizare. Sunt convins ca la un 1,6 se simte ceva diferenta...dar pentru cine este acomodat cu motorul de 1,4 si nu vrea o masina sport , este ok.
Comment
-
Sa nu uitam ca sunt masini (fabia asta noua, fiat grande punto, si multe altele) cu motoare de 1,2 8v de 60cp, masinile avand greutate apropiata de cea a loganului.
Stiu ca OCTAVIA TOUR are si motor de 1,4MPi si 75cp
PS: motorul VW da 1,4 16v dezvolta 75cp, poate sta mai bine cu cuplu :p...de doi lei :p
Comment
Comment