1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai nu e o diferenta foarte mare...daca erau macar vre-o 50 de cai in plus poate...dar diferenta este adica vre-o 10 km in plus la viteza maxima, cativa Newtoni in plus la cuplu si vre-o 2 secunde mai rapida la acceleratie
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• pai daca te urci dintr`un benzinar intr-un diesel,si esti obisnuit cu menajatul masinii,si mersul frumos,dieselul ala o sa traga spectacol fata de orice benzinar ,pentru ca ce te impresioneaza pe tine e cuplu imens al dieselului in comparatie cu benzinaru,dar care tine 1000-2000 ture...
      Daca te urci dintr`un 1.4 ,pe un 1.6 si mergi cu ea pana in 3500 rpm,diferenta de cuplu intre ele nu pot sa zici ca e asa mare...si cuplu maxim la aceeasi turatie,da 1.4le probabil e un pic avantajat de rapoartele din cutie.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Care rapoarte? Nu-s tot aceleasi?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La cutii diferite-rapoarte diferiteMai multe cine stie...

Comment

• Pai tocmai asta e faza.Ca diferenta se vede doar dupa 4000 de rotatii in sus.Era frumos sa se simta un pic mai bine la 3000 macar.Dar eu n-am vazut diferenta.I-am dat 5000 cel mai mult.Nu prefer benzinaru,sau diesel.Imi place sa merg cu amandoua,diesel pentru ca trage bine,benzinaru ca imi place sa ii dau ture,sa faca masina urat.Am mers si cu benzinare,si cu diesel.Nu am preferinte.Ma acomodez repede oricarei motorizare :P.
            sigpic

Comment

• xp, e au aceleasi rapoarte cutiile de benzinar...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                pai daca te urci dintr`un benzinar intr-un diesel,si esti obisnuit cu menajatul masinii,si mersul frumos,dieselul ala o sa traga spectacol fata de orice benzinar ....................
                Asta e clara treaba si probabil ca asa se intampla la majoritatea )

Si la 1.4 fata de 1.6, se poate sa fii obisnuit sa dai talpi la 1.4 si cand te dai cu un 1.6 te astepti sa traga spectaculos fata de 1.4 mai ales la turatii mai joase.
                Ma rog...n-ai cum sa nu simti diferenta, numai ca poate unii se asteptau la altceva, vorba lu Darkside, la vreo 50 cp in plus care sa le rupa spatele si atunci sa spuna ''da, intr-adevar, se simte ceva diferenta'' ))))))))))

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                  xp, e au aceleasi rapoarte cutiile de benzinar...
                  So fi gandit la Loganul de cupa? Dar ala numai dezavantajat nu-i fata de 1,4 .
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• sa va zic io ceva 1.4 este o masina ideala pt familie
                    vara trecuta am fost cu familia in moldova la manastiri (eram 4 in masina plus portbagajul plin)
                    la intoarcere am trecut prin cheile bicazului si a urcat fara probleme
                    PS cine a trecut pe acolo stie ce serpentine sunt
                    si in materie de depasiri io zic ca se comporta bine

Comment

• nu stiu de ce aveam impresia ca sunt diferite rapoartele .
                      Intr-adevar,cutia de pe 1.6 este JH3-052 .Ce am gasit ciudat,este ca 1.6 16v are JH3-060 click
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• difera poate ambreiajul, rapoartele intermediare si cel final, dar per total, se ajunge la aceleasi rapoarte pe toate treptele de viteza. testat in paralel 1.6_16v si 1.6mpi, in aceeasi treapta de viteza, la aceeasi turatie, indica ambele aceeasi viteza. repet, masinile au mers in paralel...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• inseamna ca 1,4 e de familie
                          nu se compara cu de mai sus...................
                          sigpic Alexandria

Comment

• corect, cristi sa revenim la topic...

Comment

• La 5 persoane la circa 70kg/bucata incarcate in MPI-ul de 1.4 la rampa cu inclinare de 10% am constatat ca trage destul de greu dar in rest merge

Comment

• decat 5 persone :-j eu zici sa incerci cu 7-8 sa vezi cum rupe pamantu dor e 1.4 ;) trebuie sa traga.....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google