1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pacco...in regulament parca scrie ca trebuie sa mentii viteza constanta cand te depaseste alta masina..:P
    tzony_18 eu unu te cred ca ai facut un astra...daca era ala de 1.7 de 75 cp,numai bine
    TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• nici astra 1,7 nu cine stie ce masina
      dar parca era vorba de 1,4 mpi ....daca e masina de familie nu de intrecere
      sigpic Alexandria

Comment

• da, dar am zis de 1,4 in depasire...deci nu-s total off topic :P
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by cristy plus View Post
          nici astra 1,7 nu cine stie ce masina
          dar parca era vorba de 1,4 mpi ....daca e masina de familie nu de intrecere
          nu e vorba de 1,4 mpi...masina de familie in thread-ul asta.

este vorba de 1,4 mpi.... si ramane la atitudinea noastra sa completam cu opinia noastra.

toti avem cate o opinie si la aceasta opinie se aduc argumente mai mult sau mai putin credibile.

si eu ma pot da mare ca "fac" masini, chiar si mercedes-uri...in depasire
          sigpic

Comment

• te-ai ofticat/suparat?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• eu? nu. deloc.

de ce?

eu doar mi-am expus opinia...
              sigpic

Comment

• Da.Depinde ce astra 1.7 era.Daca era 1.7cdti iti zic eu ca te-a lasat.Nu faci tu cu 1.4 astra ala...
                sigpic

Comment

• ma rog..sa revenim la oile noastre...voiam sa zic ca merge si 1,4 ;)

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                    nu e vorba de 1,4 mpi...masina de familie in thread-ul asta.

este vorba de 1,4 mpi.... si ramane la atitudinea noastra sa completam cu opinia noastra.

toti avem cate o opinie si la aceasta opinie se aduc argumente mai mult sau mai putin credibile.

si eu ma pot da mare ca "fac" masini, chiar si mercedes-uri...in depasire
                    daca dai inapoi la primul post poate intelegi ce se discuta aici
                    sigpic Alexandria

Comment

• de ce discutam de liniute si incordat in depasiri cu alte masini din alte filme cu un motor de 1.4? fie el by renault sau by steven spielberg. e un 1.4. 75cp. prin ce basm cu imparatul rosu si ileana lazariuc poate sa faca ravagii, sa iasa din tipare, sa "jump off the page"?
                      1.4 75cp bre, se aude? eu sper ca fiecare sa realizeze si sa se impace cat mai repede cu ideea ca nu si-a luat vreun evo 7 sau wrx sti. pe mie unul, singurele lucruri ce ma intereseaza sunt sa ma coste intretinerea decent si sa sa tina, pupa-o-ar tata pe ea de cracanata. daca voiam liniute, cumparam o masina la jumatate de pret, cu 10 ani mai veche si o rupeam pe strada in doua. dar n-am facut asta. oare de ce?

Comment

• asa e bro...e de familie...dar cand te mai supara cate unu in trafic credema ca daca dai bice la toti calutii isi mai arata si ei dintii...fiecare si.a cumparat masina cu un scop...ca nu a facut uzina loganelu de 1.4 de WRC...au vr ceva lowcost...
                        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• bro ce ai tu ma loganu e de familie?opelu astra de ce este de animale?seatu leon 1.4 85 cai si 2 tone,skoda octavia 90cai ? numai loganu e de familie ?cand va aud asa....

Comment

• nu e numai loganul de familie. si celelalte is tot de familie. si nici celelalte n-ar trebui sa faca subiectul curselor/liniutelor. exactly my point.

inainte de logan am avut o dacie 1400 din '85. motor nou din 2001, recarosata tot in 2001... in afara de interior si accesorii, motorul mergea brici. si se simtea cat de bine a fost intretinut. suspensia era varza intradevar, dar nu puteam efectiv pune toata puterea aia [55cp?] pe asfalt la ce burnout-uri dadea. daca ma aruncam la vreo "liniuta", imi derapa in vitezele 1, 2 si chiar si in 3. plus ca tragea f bine pentru cat de batrana era masina. dar n-am vazut-o niciodata ca pe vreo masina "furioasa", sau potenta, desi colegii si prietenii o numeau "furia rosie" [era.. ma rog, visinie]. asa ca de ce as vedea masinile astea altfel decat pentru carat lejer prin oras si mers la piata? cat costa un Logan SH mai dotat? 5000eur? pe 3000eur imi luam un golf 3 TD TDI 105cp. stiu f bine cum merge. e superior loganului de 1.4. si faceam liniute pe buziasului pana faceam gauri in talpa. poate multi au facut alegerea asta. eu nu? voi de ce n-ati facut-o?

scuze pt dublu post, n-am observat greseala in 10 minute. era vorba de golf 3 gt tdi, dar stiti si voi asta.
                            Last edited by bro; 1 February 2009, 16:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si ce te-a retinut sa nu iti iei golf 3...vinde loganu si iati golf 3 sa fi regele soselelor....eu nu as fi facut alegerea ptr ca e o masina veche cu bani care i-am investit in logan mai luam si un golf desta la 1000 2000 din germania....

Comment

• ma voi nu m-ati inteles...eu nu am adus in discutie faza cu depasirea ca sa zic ca loganul de 1,4 e cine stie ce masina super bengoasa ce face toate celelalte..am zis doar ca si asta de 1,4 cu 75 cai amarati ai lui e bun!si ala cu astra nu m-a lasat!stiu sigur chestia asta!
                                hai sa revenim la subiect

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google