pai a zis cineva ca astea-s mai presusu?sau daca se cheama skoda, sau fiat sau mama masi de-acu is ozn-uri?
1.4 mpi cel mai...
Collapse
X
-
eu sunt de parere ca majoritatea sunt "invidiosi" daca asta e cuvantul potrivit..pentru ca loganul e o masina destul de buna la pretul ei si noua!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by ioneluxxl View Postmai trebuie a intelegem ca uni oameni nu au ceva cu motorul ei au ceva cu marca masinii na e " DACIA " si ce daca fratilor si la asta se invarte roata la fel ca si la celelalte si motoarele is aceleas fie ca e 1.4 fie ca e 1.2 dar na daca e pe VW sau opel sau fiat e altceva...
ma intreb totusi de ce Loganul e asa de bine vandut la nemti...eu nu au nimica impotriva cu marca asta ci din contra uni o chiar lauda din princina spatiului si poate si a simplitatii
Comment
-
mai din ce stiu eu majoritatea pieselor de pe logan sunt fabricate in romania pentru a tine costurile de productie cat mai jos si imlicit si pretul masinii
a si aropo eram sa uit ce maiconteaza restul ce e important ca e facut in romania adica e dea noastrasi daca ma superi
nu-i asa ca e
Comment
-
Motorul si cutia sunt Reno, dar tot in Romania se fabrica.Lasa mai, nu e asta problema. Cand mi-am ridicat masina de la dealer mi-a zis cel care imi prezenta masina: "atata timp cat nu o sa te crezi in mercedes sau bemve o sa fii super multumit de masina". Mi-au ramas in cap vorbele astea, care pe buna dreptate sunt cat se poate de adevarate.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostSi nu e vandut nu numai la nemti.Se vinde foaret bine deja si in Olanda,Spania,Italia.
__citat-------"mai trebuie a intelegem ca uni oameni nu au ceva cu motorul ei au ceva cu marca masinii na e " DACIA " si ce daca fratilor si la asta se invarte roata la fel ca si la celelalte si motoarele is aceleas fie ca e 1.4 fie ca e 1.2 dar na daca e pe VW sau opel sau fiat e altceva...
ma intreb totusi de ce Loganul e asa de bine vandut la nemti...eu nu au nimica impotriva cu marca asta ci din contra uni o chiar lauda din princina spatiului si poate si a simplitatii"_______
Si exemplele ar continua.
1.4mpi este o masina foarte bunasi sunt foarte multumit de ea.
VOI NU?___Atunci ce cautati pe LOGAN CLUB????????Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment